Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolynah

MÓJ MĄŻ CIĄGLE OGLĄDA TO EURO A JA CHCĘ SEXU !!!

Polecane posty

Gość Carolynah

Już nie moge wytrzymać. Kidy kończy sie to jeebane kopanie?! On wróci z pracy i zaraz sieda przed telewizor. Jak nie ma meczu to ogląda wypowiedzi tych pajaców na temat tych zasranych meczy. I tak już od prawie tygodnia !!! Wczoraj ubrałam się tak jak on lubi w czarne pończochy i sexowną bieliznę jak oglądał ten mecz i złapałam go za berło i zaczęłam go pobudzać a on mi na to że jest strasznie zmęczony po pracy no ale na ten pieprzony mecz jakoś ma siłe :/// Dzisiaj znowu te mecze a on ledwo co wrócił z pracy to poszedł do bukmachera obstawić wyniki zaraz wróci i znowu to samo. Szlag mnie trafia jeszcze jak koleżanki z pracy mówią mi że ich mężowie czy tam chłopcy wolą uprawiać sex niż ogladać jakiś durny mecz, albo chociaż potrafią pogodzić jedno z drugim i wykazać jakieś zainteresowanie partnerką i na coś takiego tez bym sie zgodziła bo przecież nie moge mu zabronić oglądać tych meczy ale ten baran nie rozumie moich potrzeb. Co mam zrobić? Nie wiem mam go zgwałcić?! :(((

Gość śliska pochfa
ty lepiej zobaczy czy on chodzi rzeczywiście do tego bukmachera czy nie puka jekiejś dziwki za twoimi plecami na odprężenie jak wróci do domu to odrazu zdejmij mu majtki i powąchaj penisa

Gość to po co piszesz jak nie chces
a jak pachnie penis gdy jest tuż po użyciu?? :D:D:D:D:D:D:D rozwaliło mnie ten tekst

Gość Dziweńka z okienka
Te miestrzostwa są raz na 2 lata więc wytrzymasz a jak się skończą to on cię tak zerżnie że będziesz miała dość na długi czas a jak się spuści to całą japę będzie miała zachlastaną.

Gość Carolynah
On nie ma żadnej dziwki, ale przeciez nie będe mu wąchała penisa :/

Dziweńka z okienka Chyba co 4 lata! A co do tematu, skoro wszyscy kibicują, to pozostaje Ci własna graba :D

juz nie przesadzaj kobieto:P mecze nie trwaja od 16:00 do 3:00 w nocy:o 2 meczyki dziennie i o 22:00 jest twoj:P a moze problem lezy gdzie indziej a nie ze jest zmeczony?:P

Gość Carolynah
ale on zawsze uprawia ze mna dziki sex tylko że jak sa mecze to już nie ma z nim kontaktu jest jakby w innym świecie :/ ja juz nie wiem o co chodzi

tylu tu facetów którzy nie ogladaja meczów... rozejrzyj sie i pomysl ;-) ta zabawa w pilke bedzie jeszcze trwala dwa tygodnie

ja nt pilki noznej sie nie wypowiadam, ale dzisiaj slyszalam od kolezanki ze podobno powrocil najkrotszy kawal: POLSKA GOLA :O

tylko pedały oglądają się za biegającymi facetami:) prawdziwi faceci wolą sex :) co robisz dziś wieczorem?? ;)

Gość ciocia Kazia
Umieść odpowiedniego rodzaju piłkę w pochwie i obnaż się przed nim. Może zadziała.

Gość nie piłkę
a cały łańcuszek kulek gejszy, wszystkie pomalowane we wzór piłki, każda inny z kolejnych okresów z opisami.. Facet się rzuci na Ciebie, lubieżnie wyrwie Ci je i...zacznie się masturbować na ich widok;):D

Ja oglądam wszystkie mecze ale poza tym jest tyle okazji na sex... przed meczem, w przerwie, po meczu.... a za chwilę drugi mecz i znowu przerwa.... Jak ktoś chce to może...

Wypowiedź Fajna Madchen uważam za mądrą. A ty, Tak Trzymać, obrażasz fanów piłki nożej i jak cię spotkam to stłukę ci mordę.

Gość zawsze....
możesz wykorzystać go szybciutko w przerwie meczu. Albo zajrzyj do ";Kamasutry" Mleczki, on tam narysował pozycję meczową :D

Gość kurna dlaczego ja
tak nie mam jakby moja stanela w pończochach to bym telewizor wypieprzyl przez okno a ponczochy nie nadawaly by sie juz do uzytku.Swiat jest niesprawiedliwy he he