Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizka11

Czy depilacja zawsze boli????

Polecane posty

Gość Elizka11

Oczywiscie chodzi mi tylko o trwale sposoby - wosk albo depilator... bo na golenie codziennie maszynka to nie mam czasu :( :( chcialabym kupic jakis sprawdzony depilator, z jakas nakladka masujaca albo cus :) co polecicie?

Gość heeeeej
depilacja nie boli przynajmniej dla mnie. Na poczatku woskiem boli, ale poem sie przyzwyczajasz i spoko jest ;D

a to jeszcze zalezy co depilujesz. ja tam depilatoerm jestem w stanie wydepilowac tylko nogi to kolan, uda juz bola jak diabli o_O ale to prawda ze skora sie przyzwyczaja :) ktory depilator? ja mam brown - silk epil. ale teraz wszystkie depilatory tych bardziej znanych marek sa dobrej jakosci :)

Gość polska goooooooooooola
bedzie bolalo tak czy siak, depilacja zawsze boli

Gość Elizka11
no ta rowenta wygląda niezle, przynajmniej w opisie ;)) jest ktoś kto ją wypróbował na własnych nogach???? :)

Gość emilka222
Elizka, ja właśnie zamówiłam na agito ten depilatorek w piątek więc myślę, że dziś już może dojdzie to wtedy napiszę!

Gość emilka222
no i doszlo!!!!! juuż pierwszy raz za mną, myślałam że będzie gorzej :) :) :) nie żebym nic nie poczuła, ale było w normie, fajny kształt, jestem zadowolona z zakupów :)

Gość Elizka11
dzięki :) chyba też zamówię ten model bo i cena dobra, i sklep pewny, i w sumie chyba lepszego nie znajdę :)