Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka 3031

co to moze byc?

Polecane posty

Gość kotka 3031

nie wiem co sie stalo wszystko bylo ok a od jakiegos czasu mam gesta biala wydzieline z pochwy i mnie piecze normalnie nie tylko podczas zblizenia..ah co to moze byc?

Gość kotka 3031
no wlasnie ale chodzi o to ze wczesniej nic mi nie bylo..kiedys znaczy raz mnie czy dwa pieklo podczas stosunku ale pozniej juz bylo ok a dzis ten bol i pieczenia ah

Gość kotka 3031
a czy jesli mam uplawy czy jakies inne cos to moj partner twez mogl sie jakos zarazic?

Partner od Ciebie raczej nie, ale Ty od faceta tak (ale nie zawsze). Upławy to z reguły zapalenie spowodowane grzybicą, którą należy wyleczyć. Niektóre kobiety mają często tego typu problemy. Ale nie leczone upławy mogą przekształcić się w zmiany rakowe... Jeśli facet Cię czymś zaraził, to oboje musicie poddać się leczeniu, ale wcześniej należy zrobić testy (Ty cytologię / wymaz z pochwy, a on badanie spermy).

Gość ryczaca trzydziestka
facet nie musi sie badac wystarczy,ze Ty pojdziesz do ginekolog,zrobisz wymaz z pochwy,a ginekolog przypisze leki i Tobie i Twojemu chlopakowi,acha to nie koniecznie grzybica,zakazenie moze byc bakteryjne,antybiotyk dowcipny i po bolu im szybciej tym lepiej nieleczone stany zapalne moga spowodowac bezplodnosc a nawet raka