Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem..........

Nie chcę iść do pracy

Polecane posty

Tzn z jednej strony chcę,bo nudze sie sama w domu i potrzebuję kasy,ale z drugiej.....Będę musiała rano wstawać,czego nienawidzę,mało czasu mi zostanie,rzadko będę oglądać mój serial...i teraz jest tak fajnie,nie muszę sie zastanawiać czy mam na jutro ciuchy,że mi lakier z paznokci odpadł,nie muszę myć włosów jak mi się nie chce... :( Szkoda mi to wszystko tracić :(

Gość skad ja to znam...............
po prostu życie:O

Gość Andrew86
a pieniązki skad masz?

nie mam,jakbym miała,to nie myślałabym o pracy

Gość przyzwyczaisz się
poznasz nowych ludzi, polubisz ich.;)

Gość o rany tez tak mialam
ale szczerze to wole zapieprzac i miec malo czasu ale miec kase

Gość sorry ze to powiem
hehe, Ty sie zastanawiaj, w koncu jak raczysz isc do pracy moze sie okazac ,ze nie bedziesz mogla jej znaleźc

Gość kumpli mam
wpadniesz w depresje siedząc w domu

Gość nie idz
Ja wole miec czas dla siebie i swiety spokoj niz kase. Co prawda na razie mam za co zyc - bardzo skromnie, a potem to bede sie martwic potem. Albo znajde sobie cos takiego gdzie sama bede sobie pania - bo nie przywyklam sluchac niczyich polecen.

Już mam znalezioną pracę.Ale mam wrażenie,że jak teraz pójdę do pracy,to będzie to nieodwołalny początek dorosłego,odpowiedzialnego życia i juz nigdy nie będę miała dłużej wolne niż 2 tygodnie urlopu,a na razie tylko niedzielę

Gość slyszalam ze po 6 miesiacach
a ja bym chciala miec prace. Marze o niej ale narazie nikt mnie nie zatrudnil. Co prawda szukam od kilku dni, bylam juz na 4 spotkaniach ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Ludzi szukaja niewiadomo kogo. Najsmieszniejsze ze moje umiejetnosci w pelni spelniaja ich wymogi ale i tak nikt mnie pewnie nie zatrudni

Gość nie idz
to idz! Ale pamiętaj o tym, że nie jesteś niewolnikiem, zawsze możesz podjąc inną decyzję itp. Ale jak nie sprawdzisz, to nie będziesz wiedzieć co ci się podoba i czego chcesz. :-)

Ja też długo nie mogłam znaleźć pracy i bardzo chciałam,a teraz jak znalazłam,to nie mam ochoty tam iść.Może dlatego,że mało zarobię,ale będę tam tylko miesiąc i chcę zarobic na wyjazd do innego miasta-też do pracy,ale mam nadzieję,że lepszej

Gość nie idz
Miesiąc wytrzymasz na pewno - ja wytrzymałam (z moim nastawieniem do życia!) ok. dwóch! A potem się zobaczy!

Nieważne czy będzi mi sie podobało czy nie,muszę pracować i już.Nie chodzi mi o konkretne miejsce pracy,tylko sam fakt,że nie będę mieć czasu dla siebie itp

Gość nie idz
to zależy np. od tego ile godz. będziesz pracować dziennie. Uwierz mi, że na początku będzie ciężko - rzeczywiście najbardziej męczący i niefajny jest brak czasu dla siebie, jak się przywykło go mieć dużo.Potem się lepiej zorganizujesz. A potem - gdy się pracować przestaje - to nie wiadomo co z wolnym czasem zrobić. Potem to wraca do normy. I od początku. :-) 🖐️

Gość gv
a co robisz cały dzień że Ci sie nie nudzi, ja bym chyba zwariowała bez pracy