Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morrowind

Po co te ściemy na portalach randkowych, tak tylko zdjęcie się liczy !

Polecane posty

Gość morrowind

nawet nie czytacie tego co faceci piszą, tylko lustracja zdjęcia, jak się nie podoba to next, szkoda czasu na wymyślne odpowiedzi...bo i tak tego nie czytacie, jak już to lepsze zdjęcia wrzucić itd

Gość Poznaniak85
to ty nie wiedziałeś że to tylko dla picu jest ? Przecież wiadomo, że zainteresowanie kończy się na zdjęciu

Gość mniszka lekarska
No tępaki!:D To do roboty... Już wyjaśniam. Soł.. Kiedy już nam się spodoba zdjęcie to chcemy dowiedzieć się czegoś na temat wnętrza chłopaka:) Lubię zaglądać do jego główki i widzieć.. mózg.

Gość mniszka lekarska
Ach, przepraszam. Chciałam powiedzieć tępaku. Drugi post też jest przecież Twój.. To trochę żałosne...

Gość Poznaniak85
lol :D jakbyś tu troche bywała i byś mnie znała to byś wiedziała, że lubie się wpisywać w kontrowersyjne tematy... :) sam kiedyś maiłem konto i wiem jak to wygląda....99% liczy się zdjęcie a potem by mieć zakiś temat do napisania w wiadomości sprawdza się jakieś piuerdoły w stylu ulubiony film, książka etc...BANAL :D

Gość mniszka lekarska
Kurczę.. Ja Cię na prawdę nie chcę obrażać, ale to wydaje sie być pustym, próżnym Twoim charakterem jeżeli sam działasz tak jak opisujesz.. Kiedy podoba mi się dany chłopak, z wielkim zaciekawieniem o nim czytam, sama też piszę o sobie prawdę, bo w przeciwnym razie to minie się z celem. Kidy czytam czyjś opis(nie koniecznie na randkowych, bo tam nie bywam), robię to zeby kogoś poznać, sprawdzić czy mamy podobne zainteresowania, a przede wszystkim czy nie jest.. pozbawiony intelektu

Gość mniszka lekarska
A czy Ty, naprawdę uwagę kierujesz tylko ku zdjęciu?:)

Gość Poznaniak85=morrowind
mało osób zaczyna post od pustej linijki :)

Gość Ottto
"bys mnie znala " co to za slowo:):):):) uf Polsko.

Gość Ottto
"sciemy" to juz wszystko zdjecia juz nie musze ogladac :)

Gość Poznaniak85
o gwarze wielkopolskiej słyszała ? ja zawsze zaczynam od enteru, zresztą przyzwyczajenie z tego forum bo jak wklejasz link to trzeba enter dac :) oczywiscie ze tylko na zdjecia sie patrzy bo na co innego ? ( kocham te wasze sciemy:)) moje osiedlowe najwieksze drechy maja takie piekne profile wypelnione ze szok :D tylko idiota wierzy w to co tam napisane...80% rzeczy wymyslone albo mijajace sie z prawda.. :D

Gość Ottto
o gwarz:)??? dobre Czy Ty nie szukasz dziewczyny ,jaki masz problem ze zdjeciami Poznan !!!

Gość Ottto
Jak Cie widza tak Cie pisza :):):)

Gość mniszka lekarska
ooooo..... Ale nie o to chodzi... Jeśli nie piszą prawdy to chyba tak na prawdę nie chcą się w przyszłości spotkać(z daną osobą z którą będą pisać), bo wszystko wyszłoby na jaw. To się przecież mija z celem tych randkowych profili...

Gość Ottto
Idz na mecz i daj spokoj z "glupotami" ,musimy WYGRAC :)

Gość Poznaniak85
kiedyś miałem profil jak byłem młodszy, i wiem, że nie tylko faceci ale i kobiety głównie zdjęcia przeglądają , zasada była taka jak się ktoś podobał to się pisało i nie ważne co tam było w profilu napisane...kobiety robią tak samo... za stary jestem na randki w ciemno z portali :D

Gość haloo
a co w tym dziwnego \"bys mnie znala\"? :) ale ja z poznania okoli moze dlateog nie wiem w czym problem :)

Gość Ottto
Mniszko nie zgadzam sie z Toba wiesz mysle ze czlowiek w jakis sposob stara sie dopelnic swoje minusy i dlatego z takim tupetem pisze o swoich zaletach kiedy nikt go nie widzi .Pomarzyc zawsze mozna:):)

Gość Nie prawda ----
Ja najpierw oceniam zdjęcie, potem daje kosza wszystkim : rozwodnikom, "artystom", melancholikom i tzw : głupio mądrym. :-)

Gość Ottto
Halllllooooo nie ma sprawy bys wiedziala jak mi przykro :)

Gość Ottto
Glupio madry nie chce oceniac Twojego zdjecia mysle ze Twoj wymarzony mezczyzna nigdy nie oceni Twojej szanownej osobki tylko zdjeciem :):)

Gość mniszka lekarska
Ho! Ja z kolei oglądam zdjęcie, a później piszę z artystami, melancholikami..:D(za wyjątkiem głupio-mądrych:] Otto, to prawda. Nawet w dużej części. Przede wszystkim wielu z nas coś wyolbrzymia, piszemy o sobie w wiekszej mierze w superlatywach, to jasne:) Ale podstawy jak zainteresowania.. Powinny być adekwatne.. Przecież to później wyjdzie na jaw.. Nawet podczas rozmowy...

Gość głupio mądry
Jeśli oceni tylko zdjęciem to juz jego problem, bo większość osób która tak ocenia wcześniej czy później sie nacina :-) Uważam,że będe potrafię poznać człowieka, który ocenia tylko zdjecia.

Gość haloo
spoko :) po prostu nie wiem co w tym wyrazenu jest nie tak :D a jak juz jestem w temacie to sie wypowiem ze nie oceniam po zdjeciach, spotykalam sie z kolesiami ktorzy mi ze zdjecia nie pasowali ale dobrze sie pisalo np.... i choc podobaja mi sie dlugowlosi blondyni spotkalam sie z krotkowlosym brunetem i takiego mam :D

Gość Ottto
Mniszko masz racje to "wyjdzie z rozmowy" kiedys znalem kobiete tylko z rozmow telefonicznych cudowny glos madre przemyslane slowa kiedy sie spotkalismy "wstydzilem sie je j fizyki" czy rozumiesz teraz ze czlowiek ma taka nature ktora musi dopelniac w taki a nie inny sposob :):) pozdrawiam

Gość Ottto
klamstwo mazawsze krotkie nogi ale chwia z Brat PIttttttttttt dlaczego nie :):):):

Gość mniszka lekarska
Hmmmmmmmmm......:D Pozdrawiam

Gość Ottto
Dobra kobietki koniec bzdur teraz tylko Polska sie liczy i moja kobieta z okropna "fizyka" :):) Musimy wygrac ten Mecz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mniszka lekarska
Tak.. Chorwacja powinna dziś przegrać. A jednak słyszę w swoim pokoju radość sąsiada(:D) kiedy niemcy mają kłopoty, kiedy obrywają... Dzikusek jeden..

Gość Ottto
nie Dzikusek chwala mu za to pozadny kibic Niemcy ""przerypali""":):):):):) sprawiedliwosc musi byc na tym swiecie