Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały żuk

Co do was piszą faceci na portalach randkowych ?

Polecane posty

Gość nieśmiały żuk

chodzi mi o te normalne wpisy ! Bo nawet nie wiem jak zacząć, bo do mnie nikt nie pisze :(, spodoba mi się dziewczyna to co mam napisać ? By jakoś sensownie było i nie skończyło się na jednej wiadomości...nawet w necie jest trudno jak trzeba zdjęcie pokazać...

Gość pytaja sie np
czy masz ochote na sex z nieznajomym.... :classic_cool: :o

Gość nieśmiały żuk
nikt nie pomoze ? :(

Gość nieśmiały żuk
to nic nie napisze...poczekam pare lat jak moze do mnie napisze

Gość gdgf
Napisz: "Nie będę owijał w bawełnę. Podobasz mi się." Podpisz się imieniem. Tyle.

Gość nieśmiały żuk
no super wyjdzie, że patrze tylko na wygląd...gdybym był jakimś ciachem to może jeszcze

Gość nieśmiały żuk
dzięki za zainteresowanie tematem :(

Gość nieśmiały żuk
zajebiście napisałem do jednej krótką wiadomość ...po czym patzre a w księdze gości wpisy chyba od 40 kolesi...dziewczyna wydawała mi się przeciętna, a setki wierszyków kwiatków, buziaczków itd od kolesi dostaje...po co ja robie z siebie idiote.... przynajmniej połowa przystojniejsza odemnie...:(

Gość majeczka****
Też mam konto na randkach , też mam duze powodzenie ,ale generalnie wszyscy panowie piszą o umówieniu sie . Jedynie jednego interesowała rozmowa i powiem ci że ten zainteresował mnie najbardziej . Narazie piszemy sobie o wszystkim i o niczym ale jest miło , wesoło i bez podtekstow . Zobaczymy co z tego bedzie :) A ów pan podoba mi się bardzo .

Gość dark dewlin
jak chcesz by ci odpisały to musisz mieć problemy w związku, facet musi cię bić, zdradzać itd...wtedy w 10 min masz 100 wpisów, na problemy facetów mają tutaj wyjebane :d

Gość nieśmiały żuk
zreszta ja kazda odmowe biore do siebie i ciezko to znosze...i chyba nikogo nie znajde :(

oj, dawno juz sie w to nie \"bawilam\" ;) nie pamietam zeby bylo to cos mega oryginalnego , albo od razu o spotkaniu, albo o mnie (o tym ,ze ladnie wyszlam na zdjeciach) :O jeden tylko zapytal ,czy lubie zwierzeta (czy jakos tak , bo w profilu mialam chyba napisane ze mam psa ;)) , to mu odpowiedzialam ze kobieta powinna lubic i miec 4 zwierzatka : norki w szafie, tygrysa w lozku , jaguara w garazu i osla ,ktory bedzie za to placil :P ;) no i okazalo sie ze ma poczucie humoru i jakos rozmowa i znajomosc potoczyla sie dalej :)

Gość Z odmową musisz się liczyć
Tak w życiu bywa, raz jest się na wozie raz pod wozem ... Jak źle znosisz odmowe to ... najwyzej badź sam :( wybór należy do ciebie, powodzenia

Gość ha .......................
znasz to powiedzenie ... kto nie próbuje w Rawiczu nie siedzi, więc do dzieła facet i najważniejsze bądź sobą

Gość w czasie przeszłym...
pisali : że nie chodzi im o sex, bo tego akurat maja pod dostatkiem, , ze szukaja czegoś więcej, że sie juz nastukali w życiu... po czym proponowali... hotel ;)

Gość SAE
a znasz ją, czy tylko zwidzenia? jeśli nie gadałeś z nią, to napisz coś milego, poczytaj to tam o sobie wpisała (ale chodzi np o fotke czy o co?)i poszukaj wspólnych cech. Pogadajcie sobie potem np na gg a po jakimś czasie zaproponuj np spacer, kawiarnie ;)