Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolelech

kobiety,które zdradziły

Polecane posty

Gość bolelech

Dla faceta to straszny cios.Żal,smutek porzucenia. Kobiety które zdradzają,czy czują się winne ?

tak bo dla kobiety to wcale nie cios jak facet zdradza:D no ale jak zdradziły chodzi o seks, przywiązanie emocjonalne czy na przykład nie poparcie go wśród innych ludzi.

Gość absolutnie NIE
NIE. Nie mam wyrzutów sumienia. Wet za wet. Zdradził, wypierał się, ale nie wyszło, bo laska się przyznała. Nawet nie wiesz jak fajnie jest się zemścić używając do tego najlepszego kumpla męża :)

Gość bolelech
Dla kobiety też to wielki cios,co jest oczywiste.Zdrada -odejście kobiety,rozstanie,fizyczna zdrada

ojoj coś czuje że mamy problem z definiowaniem zdrady XD dla ciebie zdrada to także zostawienie kogoś?

Gość bolelech
Ale jestem ciekawy co myśli kobieta kiedy zdrada nie jest zemstą za zdradę.W sytuacji kiedy to kobieta zdradza,a facet zakochany i wierny kobiecie.

dobra kit z definicją zdrady, ja i tak zdradziłam tylko na jeden sposób - często na niego krzyczę nie ważne czy ktoś patrzy czy nie i tak, mam wyrzuty sumienia ale nie panuje nad sobą. dlatego zaczelam chodzic do psychologa i mam nadzieje, ze bede nad agresja panowac

Gość babki
zdradzalam. zakonczylam to. zaluje. nie zrobie juz tego. bo to niszczy zwiazek a zdrada i tak nie ma sensu ,nie prowadzi do niczego prucz cierpienia!!!! no i zadowolenia< chwilowego>. zaluje okropnie ze zdradzilam.

Gość oczywiście****
a co robi facet, żeby kobieta nie zdradziła, bo tylko to że ją kocha i nic nie robi to mało!!!!

Gość ja zdradzam
nawet czesto,nie mam wyrzutow sumienia,ani troszke,nigdy nie zalowalam,ja poprostu zla kobieta jestem,

Gość zl.
czy warto ...pytam panie które nie sa złymi kobietami :)

ah no i zdradzilam kiedys moja dziewczyne. no i coz nie bylo miedzy nami prawdziwego uczucia - wiec bylo warto. swojego faceta nie chce zdradzac, bo to on. ;]

Gość kamczatkaa
ja nie czulam sie winna kiedy zdradzalam swojego ex bo go juz niestety nie kochalam

Gość kakowanka
zrobiłam to zkolega z pracy starszym o 20 lat ale chyba dalej nic z tego romansu nie będzie

Gość ja zdradzam
a co to za pytanie czy warto, to zalezy dlaczego ktos zdradza i czgo szuka,jak znajduje,to warto,jak kogos drecza wyrzuty sumienia to nie warto,po co sie gryzc,to skraca zycie

Gość milka36
ja zdradziłam dwukrotnie pierwsza zdrada została mi przez męża wybaczona,ale niezapomniana druga zaś doprowadziła do rozpadu mojego małżeństwa, dlaczego to robiłam? bo nie wystarczy być kochanym z definicji,jeżeli taka w ogóle istnieje trzeba dbać o kobietę jak o kwiat, który więdnie gdy nie jest podlewany, trzeba okazać trochę zainteresowania, czułości bo my kobiety potrzebujemy tego na co dzień, a nie od święta, potem się dziwią czego ona szukała jak jak jestem taki dobry, ale powiem wam kobitki, że nie warto zdradzać bo tak jak w moim przypadku życie wywróciło mi się dosłownie do góry nogami i to na własne życzenie, trzeba ze sobą rozmawiać i mówić co mnie "boli", czego oczekuję. zastanówcie się zanim zrobicie ten krok. pozdrawiam Was wszystkie.