Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnwxnwxw

skad wziac kase jak sie nie ma zdolnosci kredytowej i znajomych z kasa?

Polecane posty

Gość nnnnwxnwxw

Macie pomysl

Gość a ile potrzebujesz
???

Gość Aguniaaaa
providnet- ale to jak zawieszac sobie pentle na szyje:/

Gość wziac pod hipoteke
i kogoś dołączyc do kredytu

Gość Aguniaaaa
provident*

Gość nnnnwxnwxw
noi w prowidencie mam juz kredyt i nie wiem skad splacac reszte

Gość wziac pod hipoteke
dzizas...ludzie, nie namawiajcie nikogo do providenta,to jak u rosyjskiej mafii pozyczac

Gość nnnnwxnwxw
ale ja nie mam wlasnosci zadnej i jak kogos dolaczyc?

Gość nnnnwxnwxw
no wlasnie wzielam tam bo bylo ciezko i jest jeszcze gorzej

Gość wziac pod hipoteke
zabezpieczeniem moze byc nieruchomosc nalezaca do kogos innego,tylko ta osoba oczywiscie musie wyrazic zgode na takie uzyczenie pod kredyt. A przystapic do kredytu mozna z kimkolwiek,niekoniecznie z rodziny,byle miał odpowiednie dochody

Gość nnnnwxnwxw
to znaczy ze ktos kto ma np dom ma wziac na mnie kredyt? Nikt sie nie zgodwi

Gość wziac pod hipoteke
jaki masz dochod netto i ile ci zostalo do splaty w providencie? i czy cos jeszcze masz do splaty?

Gość nnnnwxnwxw
dochod 1000 a tam place co tydzien 150 szkoda gadac

Gość wziac pod hipoteke
no to faktycznie niezbyt fajnie...konsolidacja odpada, bo raczej zaden bank nie splaci tego providenta zasranego:/

Gość wziac pod hipoteke
calkowita kwota do splaty?

Gość sprzedać się
a nuż trafi się jakiś kupiec i cię odpicuje

to po jasną cholere brałeś jebanego prowidenta, ciesz się stary że teraz tak niema jak kiedyś, mianowicie to że jak wziąłeś np. 1000 zł musiałeś oddać 2000 zł. przecież prowident jest tak pojebaną instytucją że ludzie wierzą im, zamiast wierzyć własnej intuicji niż chujom zz prowidenta. Mogłeś popytać znajomych, przecież każdy z nich ma znajomych, i ktoś wziął kiedyś pożyczke z prowidenta. Mój znajomy wziął kredyt z prowidenta, i przychodzili do niego co tydzień i go zatraszali. Ale nie dał, i zgłosił na policje że go zastraszają, i ci goście już nie pracują w prowidencie dobrze tak frajerom. LUDZIE UNIKAJCIE JAK OGNIA POJEBANEGO PROWIDENTA

Gość sprzedać się
ewentualnie... możliwość dodatkowej pracy wchodzi w rachubę? możesz komuś sprzątać albo coś w tym stylu. albo grać w totka :)

Gość wziac pod hipoteke
little angel, kazdy to wie, ale poczytaj sobie na dziale Praca topic pracownikow providenta, za kogo oni sie uwazaja, a za kogo maja klientow, az noz sie w kieszeni otwiera!to sa zwykli oszusci!i oni nnie udzielaja kredytow, tylko zasrane pozyczki, bo kreytow moga udzielac tylko banki,ehhh :O

Gość nnnnwxnwxw
latwo powiedziec jak sie nie ma na nic kasy no i zawsze czlowiek ma nadzieje ze sobie poradzia podwyzki sa okropne

Gość wziac pod hipoteke
autorze, słuchaj. Na kredyt nie masz zdolnosci,ale mzoesz miec zdolnosc na karte kredytowa, oczywiscie to mniej korzystne rozwiazanie ,ale i tak lepsze niz provident. Poza tym teraz banki maja opcje splaty zadluzenia na karcie innego banku. Czyli: bierzesz karte w banku x ( takim ,ktory liberalnie bada zdolnosc kredytowa ) wyplacasz gotowke i splacasz zasranego providenta. oczywiscie jest to transakcja gotowkowa no i leci ci za to prowizja i odsetki, wiec idziesz do banku Y , mowisz ze masz zadluzona karte, a oni proponuja Ci splacenie tego albo 6 miesiecy bez odsetek ( Raiffeisen ) albo 9,9 % do konca splaty zadłuzenia ( Millenium ) , sa tez na pewno inne opcje ,ale az tak u konkurencji sie nie orientuje.

Gość foxyladyyy
Autorze/Autorko - napisz coś o sobie. Studiujesz, pracujesz? Na ile jesteś zadłużony/a? Masz dzieci, rodzinę, inne zobowiązania? I - może zabrzmi to głupio - módl się. Jeśli nie wierzysz - stosuj afirmacje. Uwierz, że będzie lepiej

Gość Pomarańczowy nick kolru black
Najlepsze są najprostsze rozwiązania. Iść do pracy.

Gość nnnnwxnwxw
pisalam ze pracuje ale tylko 1000 netto zarabiam i maz tak kolo 1300 zawsze tak cienko i jak potrzebowalam kasy to nie dostalam gdzie indziej bo kiedys maz mial firme i jst na czarnej liscie p prostu faktycznie czuje sie jak bym miala petle na szyji a najgorsze ze nie ma skad kasy wziac

Gość nnnnwxnwxw
u nas wmiescie jest spore bezrobocie i tak dobrze ze mam prace a jaka np druga praca?

Gość nnnnwxnwxw
maz juz byl za granica i tylko wiecej dlugow z tego wyszlo niee wiem czy on ma pecha ale zawsze na nieuczciwych i malo placacych pracodawcow trafial