Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozia broda

do odchudzajacych się

Polecane posty

Gość kozia broda

dzień 1. chyba zdechnę z głodu, zjadlam dziś 2 pomidorki i ogórka. Czuję jak moj zołąd woła ratuuuunkuuuu. wciąż myśle o jedzeniu, pasztecki, kanapki, mieso ...takie cudne pieczone.....chyba oszaleję...:) tez tak macie ?

Gość wytrzymasz 3-4 dni
a potem znowu się zaczniesz obżerać 🖐️

Gość joidjiajdai
A JA MAM JEDZENIE GDZIES DLA MNIE TO TYLKO DODATEK DO ZYCIA, A UWIERZ MI ZE JEST MILION BARDZIEJ INTERESUJACYCH RZECZY OD JEDZENIA

a na jakiej diecie jesteś? mogę Ci poradzic coś super \"zapychającego\" :) ja odzywiam sie tylko warzywami i owocami, łykam jakieś mikroelementy zeby nie umrzeć :P mianowicie, kupuje gotowe surówki ( w supermarketach na wagę albo w sklepach z warzywami i owocami) wykładam trochę do miski, wkrawam do tego pomidora, pół ogórka, rzodkiewkę i równe takie rzeczy :P czasem dodam minimalną ilośc sera żółtego pokrojonego w kosteczkę :)

Gość kozia broda
....zawracam a jakis cymbał czyta i sie piekli hahaha , puknij sie włeb papayya warzya jem, mało, prawie nic , tylko duzo pije, wiem ze to niezbyt sensowne ale inaczej nie potrafie zas co do znajomosci innego zarła...hmmm nie wiedziałam

Gość Piczka kaczka
Wiecie co? Jedyna metoda zeby schudnac jest zapomnienie o jedzeniu i o dietach. Mowie powaznie. Ja schudlam tak 10 kg i ani nie mysle o objadaniu, zadnego efektu jojo.