Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buldozie_fransua

powiedział ,ze mam sie pierolic! /

Polecane posty

Spóźnił sie ,ja sie wsiekłam , spóźnił sie bo wczesniej sie zajeb..z kumplami .Jak sie wsciekłam on do mnie Pierdol sie ...!Poszłam w swoja strone a on wrócił do kumpli... Nie chce go juz ale smutno mi bardzooo :/

Gość meczzowa lala
glowa do gory:)

Gość eh to nicc
ja kiedys mialam taka sytuacje..chlopak powiedzial : dobra to ja juz spierdalam :) a ja na to z usmiechem : to spierdalaj :) i on sie obrazil...:D

Gość eh to nicc
i daj sobie z takim spokoj..

Gość bialoooczerwooonaa
ej a czego sie spodziewalas podczas meczu... a tak na serio to palant z niego!

Gość santasamanta
No ja wiem jak to jest....:( ale glowa do gory - napewno spotkasz kogos kto bedzie ciebie wart :)

Gość Manga-Akira
A czym ty sie tak przejmujesz? chamem?

...no dosc dlugo :O ale nie mow ze zmarnowalaś te lata...to byla lekcja zycia :O jesli wyciągniesz z niej wnioski naua nie pojdzie w las tak nawiasem :O czy trzeba bylo 2 lat by dowiedzieć sie ze masz faceta prostaka ???

pogadac? i co ja mam mu powiedziec? co on mi powie? gdyby mu zalezało to by sie nie odwrócił i nie poszedł w druga strone...a teraz pisze do mnie durne smsy ...jak by mu zależało to zachował sie inaczej, powiedział by chociaz " wcale takie nie mysle "... prawda?

Gość a co pisze
przeprasza czy dalej coś chamskiego?

Ja sie naprade w nim zakochałam ... :/ byłam z kims wczesniej i dla niego go zostawiłam, bo tamten był nudny i kochał mnie za bardzo, traktował jak jajko...:/

Gość a co pisze
coś kiedyś ale serio była taka sytuacja, czy teraz on wymyśla, żeby się wybielić?

Gość a co pisze
ale napisałaś, że on tłumaczy, ze Ty kiedyś coś podobnego zrobiłaś. Chodzi mi o to czy rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce?

poczekaj az wytrzeźwieje i nie rob nic w zlosci co potem bedziesz zalowac no chyba ze ci nie zalezy na nim?

Gość a co pisze
Ja bym chyba teraz olała jego smsy. Był z Tobą umówiony olał to i to w taki sposób, a teraz mu się gadki zachciało smsowej.

ja nic do niego nie powiedziałam takieo... napisał tak:" bez sensu dlaczego jestes dla mnie taka zła?co ja złego robie ? wybuchłem bo wiedziałem,ze sie na mnie wkurzysz :(a nie masz powodu..." ?????

wtedy głupia byłam bo zbyt dobrze mi było , co z tego ,ze nudny, załuje tego, kochał mnie i dbał o mnie, nigdy nie podniosł na mnie głosu, w zyciu nie powiedział by cos takiego...nie popełnie juz podobnego błedu..:/