Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka__27_

___prosze pomocy--__jak usunąc wirusy w z kwarantanny w avascie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość olka__27_

avast znalazł mi dzisiaj 2 wirus Win32:Rootkit-gen [Rtk] teraz sa w kwaranntanie jak ja je mam usunac.plis

Gość olka__27_
a orientuje sie ktos wogóle co to jest za wirus :(

Gość Anna Anna
chcesz je usunąć z kwarantanny? żeby Ci szalały po dysku twardym? teraz są unieruchomione. czy same wirusy? Te to w trybie awaryjnym, a jak nie da rady, specjalnym oprogramowaniem.

Gość olka__27_
czyli jak mam uruchomic kompa w trybie awaryjnym i wejśc do avasta usunać całe zarazone pliki...

Gość Anna Anna
Na pewno nie do Avasta, bo one nie są w Avaście. Avast je tylko unieruchamia, blokuje, żeby nie poczyniły ci szkody. Nie umie ich skasować. One są w konkretnym miejscu dysku i Avast pokazuje gdzie. Stamtąd je trzeba usunąć jeśli to nie są pliki systemowe. W ogóle, radzę korzystać z Google: http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4SUNA_en___PL212&q=Rootkit%2dgen+ Trojany czasem trudno usunąć. Ja nie mam czasu opisywać Ci dziś wszystkiego po kolei i jak zrobić logi systemowe. Ale na różnych forach komputerowych są ludzie co Ci chętnie pomogą.