Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynkaaa21

Co zrobic z facetem który porzuca prace?

Polecane posty

Gość Katarzynkaaa21

jestesmy małzenstwem od 2 lat a on w tym czasie porzucił juz 3 prace nie pracował w zadnej dłuzej niz pół roku teraz nie ma pracy i nei kwapi sie zeby szukac nowej.Nie wiem co z tym juz mam robic ale powoli mam wszystkiego dosc

Gość skakakak
Rzucić jego. No chyba że chcesz utrzymywać rodzinę i łożyć na jego hobby.

ale co ma wspolnego jego praca - z tym, ze masz wszystkiego dosc?

Gość skakakak
Niestety, są tacy ludzi, nieodpowiedzialny, nieprzystosowani, wożący się na innych.

Gość zl.
pracuj na lenia ;)

jezeli ktos ma taki problem jak wy to zazwyczaj dobrym rozwiazaniem jest podzial finansow. tzn po rowno dzielicie sie rachunkami, kosztami jedzenia, rzeczami dla dzieci, a reszta z waszych wyplat jest wasza. no i to jest dla niektorych dobre rozwiazanie, ktore warto przemyslec.

pozdrów dzidziusia i przeproś go, że tatuś jest nieodpowiedzialny 🖐️ bo innego powodu dla ślubu 19 latki to nie widzę :O i pewnie zmuszenie tego nieszczęsnego faceta do "bycia dorosłym i odpowiedzialnym pracującym ojcem" :O jak nie trafiłem to sorry 🌼

Gość słomiany kalepusikkk
moj ma podobnie, ostatnio czesto zmeinia prace, ale jak pracuje po 12 godzin za 1100 na reke a mial miec o kilkaset wiecej to sie nei dziwie, tylko ze moj nawet jak rzuca prace to za 3 dni ma juz nowa

no chyba, że poprzednik trafił - i twój facet faktycznie do slubu zostal zmuszony, wtedy sobie daruj, bo juz tego nie uratujesz;]

Gość Vogel
Ja mialam podobny problem ze swoim facetem. Przez ostatnie 1,5 roku w sumie jakby tak zlozyc wszystko do kupy to popracowal z pol roku. Ciagle rzucal prace i jakos sie nie kwapil aby szukac nowej. Lezal na kanapie cale dnie. Dobrze ze chociaz obiad ugotowal jak wracalam z pracy. Po poltora roku powiedzialam dosc. Wyprowadzilam sie, ale nie zrywalam. Chcialam aby nauczyl sie odpowiedzialnosci. ZOstal sam. Bez pracy, pieniedzy..dzwonil i mowil, ze jest glodny. Ja na to - zeby poszedl do pracy i zarobil na jedzenie. Okazalo sie ze byl to zloty srodek. Jak mu glod zajrzal do dupy (doslownie) to w ciagu 3 tyg. nauczyl sie odpowiedzialnosci i znalazl prace

Gość relax .........
zaarz rzuc go -przysiegala ze nie rzuci na dobre i na zle a teraz ma uciekac??? niec ona pracuje ! on wypocznie, wygrzeje jajka, to moze u sie zachce ...

co innego jak facet czesto zmienia prace bo szuka lepszej, a co innego jak nei pracuje, moj kuzyn pracuje w supermarkecie, ma zone ktora nei pracuje i male dzicko 6 mies, i ciagle tam tkwi zamiast poszukac innj lepszej pracy, a dojezdza codziennie ponad 35 km

Gość Katarzynkaaa21
Ja akurat pracuje tzn teraz bede wracac do pracy po urlopie macierzynskim zaszłam w ciąze majac 19 lat mój mąż jest starszy o 8 lat .Mówi ze chciałby załozyc włąsny interes i ze nie bedzie u nikogo wyrabiał za grosze to jego argumenty jak mu ktos cos powiedział nei w sos w pracy to odchodził

Gość Katarzynkaaa21
a pozniej jak sie na niego obraze to płacze i kleka na kolanach

Gość Katarzynkaaa21