Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puff

obóz a higiena

Polecane posty

dziewczyny, jakie macie sposoby na zachowanie świeżości i jakiejś estetyki w ogóle w przypadkach koczownicznych?;) w lipcu jedziemy ze znajomymi na spływ kajakowy- wiadomo, namioty, przyroda i zero łazienek :P co zrobić, żeby się za bardzo nie zapuścić przez te parę dni?

Gość tafril
mnie nikt by nie namówił na takie coś...jak ja gdzieśjadę to musowo musi tam być kibelek i prysznic...

Gość ja też te czasy to przeszłość

Gość nowalijka123
woda mineralna + płyn do higieny intymnej chusteczki odświeżające (takie już nawilżone, gotowe) jeśli chodzi o mycie reszty ciała to jest problem ;) chyba, że będziesz sie cała wodą z butelki polewac :P

Gość hartuj się tzn.
już od dziś sie nie myj, a pupe wycieraj tylko palcem,ewentualnie liściem. nie myj też zębow, a po tygodniu zrób to , a potem znowu przez 2 tyg zero higieny....i się zahartujesz. ps. jak będziesz miec ciotkę to nie używaj podpach tylko pampersa.

nowalijka123, dzięki za choc jedną normalną wypowiedź... właśnie o tych rzeczach, o ktorych mówisz myślałam, ale miałam nadzieję, że ktoś mnie oświeci jakimś nowatorskim rozwiązaniem ;) no, ale skoro reszta jest tak zblazowana to nie mogę liczyć na żadne inne wskazówki :O

Gość asdasdas
kiedyś w aptece widziałam majtki jednorazówki. Ostatnio chusteczki do higieny intymnej. Zęby - woda mineralna + pasta, albo dobra płukanka antybakteryjna :)