Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula23232323

Uderzył mnie...

Polecane posty

Gość Jula23232323

Zawsze mówiłam że nie wybacze,dawałam rady na kafeteri ale w tym przypadku...nie byłamw stanie odeiść tymbardziej że wie że to ja zachowałam się jak niedojrzała wariatka. Mój chłopak pracyje na uczelni,jest asystentem.Jeszcze rok temu byłam jego studentką.Na tej uczelni studiują dwie moje dobre kumpele.Wiem że zachowałam się jak skończona idiotka,ale na ich prosbe(jedna ma dziecko i cieżką sytuacje rodzinną,druga po prostu leniwa ale kiedyś bardzo mi pomogła)znalzłam ich kolokwia u niego w szawce i zaczełam dopisywać.Wczesniej oczywiście prosiłam go by na nie troche ugodowo spojzał ale nic to nie dało.No i nie mam pojecia jak ale zorientował się,wkurzył i uderzył mnie. Myślicie że wtej sytuacji powinnam mu wybaczyć.W końcu to ja zachowałam się nie w porzadku?

Gość imbirowa hukulukuku
nie miał prawa Cie uderzyć. Dla przemocy nie ma ŻADNEGO usprawiedliwienia. Ale to są tylko fakty. Nie wiem co Ci doradzić. Przykro mi :( a przeprosił chociaż?

Gość dla przemocy nie ma
usprawiedliwienia!! sorry myślisz jak mała dziewczynka, żyjąca w poczuciu winu że zasłużyłaś na klapsa, żal.pl

no z tego co piszesz możnaby wywnioskowac, ze ktores z rodzicow cie maltretowalo fizycznie lub psychicznie

nigdy, ale to przenigdy nie ma prawa cie uderzyc!!! ja bym mu chyba oddala. Ale pewnie najpierw byla bym w szoku... Naprawde wpadlabym w taki szal ze chyba bym go zabila:O A co on na to? przeprosil?

Gość a coz to znaczy
w szawce ???????????????????

Gość ale ty głupia jesteś
jasne jeszcze go przeproś i zrób mu loda na zgodę, weź ty się obudź, jeszcze się zastanawiasz? nie może Cię nikt bić zapamiętaj to sobie!

Gość oj dziewczyno
ja na jego miejscu bym Ci nigdy nie zaufala,a le nie wolno nikogo bic,nie powiem,ze bym odeszla,maz mnie uderzyl,powod byl blachy i nie odeszlam,nie mam dokad i mam dziecko,ale jako panna taz sie wymadrzalam,ze jak by tylko uderzyl to koniec i co i wielkie jajco

Gość Martita.....
Uderzyl raz uderzy nastepny.... Ja nigdy facetowi bym tego nie wybaczyla.... Ojej....

Gość Jula23232323
tak,przeprosił na drugi dzień jak emocje już opadły. dopiero teraz widze,jak łatwo było mi udzielać rad innym.A teraz jak sama jestemw takiej sytuacji jak ciężko podjąć tą decyzję.To był w końcu jeden jedyny raz..

Gość imbirowa hukulukuku
coś autorka sie nie odzywa... Moze sie smieje czytając nasze odpowiedzi bo jedna wielka ściema ..

Gość Jula23232323
To nie ściema.Nie odzywałam się..bo nie chce żeby widział że tu piszę chwile wszedł.

Gość relax .........
powiem szczerez ze sobie zasluzylas na wscieklosc i to jaka wystawiasz jego prace, kariere na smiesznosc no ale zeby uderzyc? z plaskacza czy jak /?

no ja bym mu wybaczyla, wiec boje sie sama siebie - jedyna nadzieja w tym, ze nikt mnie nigdy nie bedzie bil, bo swojemu aktualnemu facetowi bym na to pozwolila tak go kocham, ze nie chce sie rozstawac

Gość Jula23232323
normalnie mnie spoliczkował.To nie była jakaś bójka rodem z melin..Jest troche wybuchowy,tłumaczył że nie był wstanie zapanować nad sobą.Tymbardziej że jak mi to zarzucał to ja się wypierałam robiąc z niego kretyna

Gość zimna krowa
powiem tak: widocznie nalezysz do tych osob, ktorym tylko przemoc fizyczna jest w stanie pomoc cos zrozumiec. Jezeli prosilas go by byl łagodniejszy dla nich bo sa twoimi kolezankami (za co ja bym sama chyba cie udusila, gdybym lazila na zajecia, zaliczala i kula po nocach by zdac a jakis kretyn pod wplywem swojej dziewczyny innym dawalby fory) to chyba MIAL powod prawda ? chocby taki wlasnie, ze mozna powiedziec ze KAZDY moze miec jakas cholerna sytuacje i KAZDY profesor powinien spogladac na nich laskawym okiem 😠 Jezeli nie potrafilas zrozumiec tego i jeszcze zrobilas takie swinstwo jemu (bo on ma sie wywiazywac ze swojej pracy, ktora polega na ocenianiu tego czego nauczyli sie inni) i innym to widocznie tylko uderzenie pozostalo by cos trafilo do ciebie. a trafilo ? jezeli nie to jestes przegranym przypadkiem :O

zimna krowa ociepl sie co ty tu jakieś teorie rodem z Dolores Claiborne czy innym słowy jakiejś melińskiej wiochy glosisz

Gość relax .........
jakby mnie tak zrobil czlowiek ktoremu ufam i ktory wydaje mi sie ze ejst dorosly i sznuje moja prace, tez bym wybuchla ale czy bym spoliczkowala ? watpie chyba ze siostre

Gość imbirowa hukulukuku
no jeśli nie ściema to przepraszam :)

Gość zimna krowa
nie wiem ja bo ja bo kobieta gdzies ty sie wychowywala, ze masz takie skojarzenia i nawet nie chce wiedziec :O

Gość Jula23232323
Jak teraz to sobie analizuje to mam straszne wyrzuty sumeinia.Tymbardziej że on na tej poprawie dał im takie banalne pytania.To nie jakiś potwór.Chciałby to zaliczyły,(te pytania były tego dowodem)ale uczciwie.Po tym co tam wypisywały nietrudno było zauwazyć że nawet nie spojrzały do notatek:(( Ja po prostu,jestem za mało asertywna nie potrafiłam im nie pomóc.Tymbardziej,że zwłaszcza jednej z nich duzo zawdzieczam.

Gość no w tej sytuacjiiiii
to chyba też bym nie odeszła.Trudno to nazwać pobiciem

Gość facet nie powinien ci uderzc
ale zachowalas sie jak idiotka. zaswiadczylas niejako o tym ze twoje kumpele sa wazniejsze nawet niz prawo. Bo to juz nie tyle totalny brak szacunku dla niego i dla jego pracy ale to juz lamanie prawa. I narazasz twojego faceta na poniesienie ewentualnych konsekwencji jak to wyjdzie na jaw. Podwazysz jego autorytet wobec kolezanek. Jak to pojdzie dalej to moze sie rozniesc po calej uczelni i facet bedzie mial nie lada problemy. Wiadomo ze kobiety to plotkary a prosba by nie mowic nikomu tylko zacheca do mowienia wszystkim naokolo niby tez w tajemnicy. Na jego miejscu zwyczajnie bym cie rzucila! bo nie zaslugujesz na zaufanie. Ale co mnie to.. Ja i tak nie mam szacunku dla ludzi ktorzy wiaza sie ze swoimi uczennicami i uczniami. Twoj facet musial byc idiota zeby wiazac sie ze swoja studentka. Sorry...

Jestem tylko ciekawa jak on z tego wybrnie. Pewnie zachowa sie potem tak jakby o niczym nie wiedzial i da im wyzsze oceny bo jak inaczej zachowac reputacje, ktora raz stracona bylaby juz nie do odbudowania. Bedziesz miala to czego chcialas kretynko.

Gość kurwaaaaaaas
odpierdolcie się od niej:O Tak łatwo oceniać.Widzi że zle zrobiła.Pewnie te laski nią manipulowały.Chciała pomóc...wczujcie się troche w jej sytuacje:O

Gość kurwaaaaaaas
a jak teraz wyglądają wasze relacje?

Jasne. Wczujmy sie wiec w jej sytuacje. Poglaskajmy ja po glowie i powiedzmy ze jest niewinna. Ze to ten facet jest Be. Zadowoleni ?

Gość dumdidum
facet nie powinien cie uderzyc a ty nie powinnas pomagac tepym kolezankom, bo pomysl,ze potem taka pani magister bedzie gowno znala sie na rzeczy.Komu chcesz renome wyrabiac,tepym magistrom?