Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddllaacczzeeggo

dlaczego dziewczynanie powinna sie oddzywac po spotkaniu pierwsza?

Polecane posty

Gość ddllaacczzeeggo

Gość HAHASIA
chyba odwrotnie?

Gość ddllaacczzeeggo
przeciez jest nie powinna tylko spacji brakło

bo to z reguly mezczyzna inicjuje (pierwsze)spotkanie, wiec do niego nalezy zadzwonienie i podziekowanie za wspolnie spedzony czas ? jesli mowa jest o ktoryms z kolei spotkaniu, to mysle ze dziewczyna moze zadzwonic jako pierwsza ... choc nigdy nie musialam tak robic :P ;)

Gość a dlaczego nie powinna
ja tam nigdy nie miałam rozterek. jak chciałam dzwonić to dzwoniłam, jak chciałam zaprosić chłopaka na piwo to zapraszałam.

Gość ze spożywczaka
nie powinna bo wiele traci w oczach faceta

a tam traci. średniowiecze, czy co? siedź w kącie a znajdą cię? :D to z takim ograniczonym facetem, dla którego to, że zadzwonię pierwsza jest przestępstwem, to nie chciałabym mieć nic wspólnego.:D w ogóle to żona powinna być dziewicą, dobrze gotować, być bogobojna, pracowita i mieć szerokie biodra by bez problemu przechodzić porody. na szczęście mój mąż jest normalnym człowiekiem, który wykazuje nieco współcześniejsze spojrzenie na świat.;)

\"w ogóle to żona powinna być dziewicą, dobrze gotować, być bogobojna, pracowita i mieć szerokie biodra by bez problemu przechodzić porody.\" a piękna pani spełnia te, jakże wyśrubowane, standardy? :D jezeli tak to zaraz będzie kolejka chętnych :P

Gość anitkaaa
a dlaczego nie powinna --> tu nie chodzi o to czy ktos ma sredniowieczne czy nowoczesne poglady, ale o to co tkwi w podswiadomosci facetow - z tym nie wygrasz. fajnie ze ci sie uklada z mezem, pozdrawiam

oprócz szerokich bioder nie mam żadnej z ww. cech.;) anitko, brednie o tej podświadomości. mnóstwo jest nieśmiałych fajnych chłopaków, którzy mało się nie posikają ze szczęścia, gdy to dziewczyna zagadnie czy zadzwoni. zmykam spać, bo za cztery godziny wstaję. 🖐️

Gość po co przecież nie jesteś
pracowita :classic_cool: