Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorele1234567

co kieruje facetem, który nie chce wiedzieć, czemu kobieta go rzuca?

Polecane posty

Gość trelemorele1234567

bo powiedzmy że cierpi - to nie chce cierpieć bardziej? z egoizmu? bo nie ma sobie nic do zarzucenia? bo nie ma ochoty na taką rozmowę czy nie podola jej? bo chce ukarać kobietę? bo jest po prostu wzburzony? co sądzicie

Gość trelemorele1234567
no wlasnie mialam dopisac - bo nagle jemu tez przestalo zalezec i nawet jesli mial plany ... zerwala i spokoj chce miec swiety spokoj bo tak funkcjonuje, godzi sie z losem i powie: takie zycie. znow mnie jakas skrzywdzila czy mozna byc z facetem, ktory po prostu chce miec swiety spokoj?

Gość sandra12
mysle, ze nie mozna, w zyciu nie zawsze mozna miec swiety spokoj:)))

ma swiety spokoj, ale w sensie ulgi , a nie godzenia sie z losem :) ,a plany co najwyzej mial w kwestii zerwania ,tylko ze nie musial juz tego robic, bo dziewczyna go ubiegla :classic_cool: i wtedy powie : super, nie musze sie tlumaczyc dlaczego koniec

Gość trelemorele1234567
no wlasnie ... on sie w sumie sam zaczynal wycofywac. a teraz wzburzony, caly dzien pisze mi kasliwe smsy. teraz pokazuje pazur

Gość RTYHUJIKOL
KOMPLEKSY ! ZNAŁAM TAKIEGO KTORY ZATYKAŁ USZY JEŚLI MOWIŁAM MO CO MI SIE U NIEGO NIE PODOBA

Gość trelemorele1234567
no wlasnie dlatego chcialam mu powiedziec czemu zrywamy bo czuje sie winna, chce zeby mial jasny obraz mojej osoby, sytuacji ... a on nie chce nic wiedziec. twierdzi ze cierpi, a ja chce zeby wysluchal jaki mam obraz jego osoby ... zeby sobie to przemyslal i z nastepna byl szczesliwy ale nie bede go wyreczac osoba z kompleksami nie da sobie nic powiedziec niech sam wpada na to, co nie poszlo

"ja chce zeby wysluchal jaki mam obraz jego osoby ... zeby sobie to przemyslal i z nastepna byl szczesliwy " tylko kogo to obchodzi? chyba tylko ciebie... on nie chce z tobą gadać a ty kierowana misją zbawiania świata koniecznie musisz mu tłumaczyć? po co? :O daj sobie spokój... to jest załosne. Koniec to koniec nie ma o czym gadać :D

Gość no i ladnie
no po co ma sluchac kazan, pewnie sam wie co bylo nie tak, to jeszcze od ex juz dziewczyny bedzie wysluchiwal... nie dziwie mu sie