Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablitka20

jak często obcy i znajomi mężczyźni proponują wam seks

Polecane posty

Gość pablitka20

mam pytanie jak wyżej. Proszę podać propozycje od mężczyzn tych 2 kategorii mężczyzn oraz podać jak motywują propozycję. Propozycje od stałych partnerów nie liczą się.

Gość tomaszzz
mezczyni mi nie probponuja , a kobiety raczej mnie podrywają pytajac o randke , a nie o seks.

ale takie proposal robi się łatwym panienkom tylko a nie pożądnych kobietom :O

via net prawie codziennie, w okolicach weekendu kilka razy dziennie - męczące to jest znajomi - nigdy, wiedzą, że mam faceta i znają moje poglądy nt. stosunków międzyludzkich :)

Ja mam kilku kolegow , którzy czasem w zartach plota takie bzdury. Np."Wiem,że zawsze mialas na mnie ochote.Jesteśmy tacy fajni razem na bank bedziemy mieli ładne dzieci" itd. Ale jak by przyszło co do czego to nie ma bata ,żeby do czegoś takiego doszło. faceci na raz to lubia laski nieznajome by nie robic sobie jak cos problemów. A nieznajomi jak mi cos takie zaproponuja to jak wpadne w szał to sama sie siebie boję:-) ostatnio ide sobie z psem parkiem, mp3 na uszach i widze ,że jakis koles mnie mija i cos do mnie mówi, a ze mam nietypowego psa byłam pewna,że pyta o Niego (jaka rasa i takie tam) ja zdejmuje słuchawki a tamta pała do mnie "Ruchasz sie troszke blondyna?" .A tu ludzie słuchaja biały dzień normalnie. Jak mu pusciłam wiązanke to nie wiedział, gdzie ma oczy podziać. Zboczenców nie brakuje na świecie.

Gość grunkun
każdy zdrowy facet proponuje seks napotkanej dziewczynie co w tym złego seks to przyjemność

Gość obcy rzadko znajomi czesciej