Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cappucino z pianką.

Howard Webb.

Polecane posty

Gość I STARCZY
Gość Mateo.
wiecie co? on bardzo nierozsądnie zrobił , bo tym samym naraził się na nienawiść całej Polski , pewnie będzie się bał z domu wyjść, na portalach m.in. fotka.pl i nasza-klasa .pl juz mnoża się groźby Polaków mieszkających w Anglii i własciwie to on teraz bez obstawy się nie ruszy ciekawe jak wczoraj wracał do hotelu? W eskorcie 20 byczków (ochroniarzy?) nie chciałbym być w jego skórze !

a ja uwazam , że on zrobil doskonała robote olskiej ekipie. zalatwil jej doskonale alibi, teraz mozna wszem i wobec glosic , że jestesmy wspaniali tylko sedzia zly. karny prawidlowy , wynik sprawiedliwy.

a ja uwazam , że on zrobil doskonała robote olskiej ekipie. zalatwil jej doskonale alibi, teraz mozna wszem i wobec glosic , że jestesmy wspaniali tylko sedzia zly. karny prawidlowy , wynik sprawiedliwy.

Gość I STARCZY
Czerpiąc niewypowiedzianą rozkosz nadstawiam swoją zmęczoną wedlowską jamę ponętnym uczestnikom XV zjazdu kombatantów ziemi kieleckiej. Ponadto moim wyglądem przypominam leśnego trolla po chorobie Creutzfeldta-Jakoba, a mój młodzieńczy zarost wygląda jakby w gówno zapałek powbijał.:classic_cool:

Każdy, kto oglądał spotkanie doskonale wie, że w ostatnich minutach arbiter robił wszystko, aby pomóc Austriakom. Gwizdał tylko przeciwko biało-czerwonym, powtarzał rzuty wolne dla rywali, w końcu ta sytuacja w polu karnym. To nie był przypadek!

Gość wroghowardawebba
Wpiszcie w wyszukiwarke naszej klasy Howard Webb:D

Gość Yyoggi
Howard wybawił nas od męki oglądania tych szmaciarzy ...