Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doprawdy to bardzo niemądra

Doprawdy to bardzo niemądra osoba

Polecane posty

Turquoise Ja juz Cie dawno zauważyłam. Bo podobno ludzie ,którzy bardzo lubia truskawki są bardzo łagodni. No ja to tak lubię, że codziennie teraz zjadam 1-2 kg. Jak ide rano na parking to przechodze koło takiego rolnika co sprzedaje truskaweczki z samochodu. To teraz jak mnie juz tylko widzi to mi juz wazy a wczoraj dał mi takie badylki gratis, które są prawdziwym chrzanem.

rzeczywistość: no to widzisz, jak mądrości ludowe można o kant dupy potłuc :D:D:D

kyrene - dokladnie tak, zjadam dziennie 1 kg truskawek mam od tego wielki brzuch ale łagodnosci jakos nie nabarałam

Gość czy to reklama czy lans
juz cmy sie zlecialy do knota:O, sami swoi,swietnie czujacy sie tylko i wylacznie w swoim patologcznym towarzystwie:D

gryziecie. jak nietoperze wysyssacie krew, wole cmy:O one takie glupie

rzeczywistosć, bo moda taka :) Za mojej mlodości to sie włosy stawiało na cukier, bo żelu jeszcze nie było :D Albo na białko :D:D A teraz moda jest na cięcie :D

🖐️ milego pierdzenia w ....cos na czym siedzicie

Ja mam fajny fotel skórzany (bo byłym prezesie) bo jak nowy przyszedł to kazał wszystko sobie kupic nowe łącznie z szywaczem do papieru.Więc każdy przytulił co mógł :-)

Gość pierdzace w stołki towarzystwo
wzajemnej adoracji się zebrało,hahahahaha dołączyła pożal się Boże snobka z 34 parami firmowych spodni dresowych szytych w chinach hahaha.

Gość też nie trawie
też nie trawie tej wiejskiej pani filozof,jedyne co jej wychodzi to pchanie się w tyłek komiczne:D

Gość doprawdy nieznam doprawdy

Gość jesteście już nudni
i ja się tu zainstaluję i podpisze pod tym bo za doprawdy nie przepadam:classic_cool: a dla wiadomości szanownych "czarnych nicków" : nie każdego największą ambicją jest posiadanie czarnego nicka no k**wa.... :) ja tu siedzę od roku i nie czuję potrzeby a co więcej obowiazku wobec nikogo ażeby założyć sobie czarnego nicka :O to jest kafeteria i każdy pisze sobie jak chce a czego dowodzi posiadanie czarnego nicka? otóż NICZEGO więc nie wiem czym się tak wciąz podniecacie :O może jakbym była samotna i szukała przyjaciół na forach, czatach itp zaczerniłabym. no ale jest jak jest 🖐️

Gość czego ludze dla
nabardziej podobja mi sie te spodnie szyte w chinach:D moze obdarowaq kazda z was dwoma owymi nogawkami, coby mi w szafie mole ich nie zzarly:Dszkoda by ch bylo, tyle tys km jechaly, po to, zeby tylki w nie pierdzilay a nie mole wpierdzillaly

Gość rzeczywistość co tak bełkocesz
rzeczywistość,czyżbyś sie odurzyła czymś?czy może na skutek długotrwałego pierdzenia w stołek i wdychania oparów tak bełkocesz?

Gość raz dwa trzy góra

Gość różowe_wspomnienie
zgadzam się,idiotka jakich mało,zaśmiewam sie czytając jej posty,bo coż innego pozostaje?

Gość różowe_wspomnienie
łazi wszędzie za komicznym buahaha

Gość Agentka na Kaffe
Udawała wyzwoloną laske która BZYKA facetów :P a jest typem mamuśki...ma dzieciaka :D

pomaranczki radze wnikliwiej czytac- oczywiście jestem mamuśka i to bardzo dobra mamuśka, jestem równie dobra partnerką, która zdążyła się wyszumieć w czasach panieńskich na tyle, by byc przykładną, wierną i kochająca nieslubną:P