Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatkiaa

Prosze oceńcie czy mu się podobam

Polecane posty

Gość Małgorzatkiaa

Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie moj pewien znajomy. Oto cechy, relacje, sytuacje zwiazane z nami, prosze ocencie czy mam jakiekolwiek szanse u niego. - Ostatnio zaczęłam o siebie o wiele bardziej dbac, moge smialo powiedziec , ze jestem ładną dziewczyną z fajną figurą, majaca swoj styl z klasą. - Zauwazylam ze rozmawiajac ze mna nie zawsze patrzy mi sie prosto w oczy, ale tylko czasami. -Lubimy ze sobą rozmawiać, smiac sie, Czesto ze soba gadamy o pierdolach i mamy podobne poczucie humoru, rozumiemy sie bardzo dobrze. - On jest bardzo zadbany, ma z pewnoscia wiele adoratorek, choc w tej chwili nie ma swojej kobiety - Jest chyba prawiczkiem, tak podejrzewam. (intuicja?) - on student, ja abiturientka. - Ma 20 lat. - Ja mam 18 lat. - Czesto na mnie patrzy ale jak ja spojrze to odwraca wzrok. - Czesto niesmialo sie w stosunku do mnie zachowuje - Nigdy nie slyszalam od niego komplementu na swoj temat - Jest poukladany i taktowny. - Gada czesto tez z innymi dziewczynami, tez sie smieje ale zachowuje sie w stosunku do nich bardziej odwaznie niz do mnie, tzn nie wstydzi sie ich jakos szczegolnie, a przy mnie wydaje sie byc ciut niesmialy - Mysle o nim 24 h na dobe, a czy on mysli tego nie wiem... - mamy wspolne zainteresowania Napiszcie co sadzicie o tym. Nie wiem co zrobic zeby zblizyc sie do niego i nie wiem czy w ogole warto, poniewaz on na brak powodzenia nie moze narzekac, a mimo to jest samotny.

Gość Małgorzatkiaa
Nikt nie odpowie ? :(

Gość Małgorzatkiaa
up

Gość Ivanhoe
Myślę, iż On jest jeszcze niedojrzały emocjonalnie. Musisz zdobyć jego zaufanie oraz spróbować bardziej się do niego zbliżyć. Bardzo ważnymi elementami są wasza zainteresowania oraz wspólne kryteria wartości. Zakładam iż wasza znajomość jest na takim etapie gdzie trudno chłopakowi okazywać sympatię wobec Ciebie. Może również być taka sytuacja gdzie jesteś na tyle atrakcyjną dziewczyną, że go odstraszasz. Musisz mu dać czas. Ważne jest też to byś była taktowna i nie nachalna. Trudno ocenić czy mu się podobasz. Musisz sama go zapytać, ale w taki sposób by nie zepsuć waszej znajomości. Jesteś jeszcze młodą dziewczyną, dlatego też możesz w swoich ocenach oraz zachowaniach popełniać wiele błędów. Każdy człowiek jest ukształtowany w indywidualny, szczególny sposób. Staraj się więc nie oceniać. Bądź sobą i żyj pozytywnie. Życie to ciągła nauka. Życzę powodzenia

Gość Małgorzatkiaa
Co do zapytania go czy podobam mu się to nie odwazylabym sie. A jesli chodzi o atrakcyjnosc, to nie jestem moze jakos specjalnie piekna, raczej ladna i zadbana. Tez tak mysle, ze jest niedojrzaly emocjonalnie. Mam nadzieje, ze jakos sie zblizymy bardziej do siebie. Najlepiej by bylo gdybysmy np na jakiejs imprezie sie ,,przypadkiem" spotkali, ale niestety nie mamy wspolnych znajomych, tak wiec to odpada. Na imprezie to wiadomo, ze latwiej sie do czlowieka zblizyc. Co do nachalnosci, raczej taka nie jestem, poniewaz nie okazuje za bardzo,ze on mi sie podoba, no moze staram sie ale nie wiem czy on to odbiera jako sygnal ze wpadl mi w oko.