Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

Robie z siebie dziwke... i do tego ta depresja

Polecane posty

Od kilku dni czuje coraz bardziej powiększającą sie depresje. Nie mam na nic ochoty, ciągle jestem nie wyspana, zaczynam bać sie ludzi i boje sie panicznie z nimi rozmawiać bo nigduy nie wiem czym;/ Ostatnio kolezanka miała wolną chate. 2 razy zdarzyło sie ze przypadkiem na lekkich popijawach które robiła było też 2 chłopców-za kazdym razem innych. I po ilości alkoholu którą wypiliśmy całwałam sie z 2, fakt ze tylko całowałam i nie dałam sie dotykać w miejsca intymne, ale czuje sie teraz jak szmata;/ Od 1,5 roku nie mam faceta, mam 20 lat i nigdy z zadnym nie spałam, chce poczekać na tego odpowiedniego, jedynego, ale moje hormony chyba juz nie wytrzymują;/ Najgorsze jest to, że okazało sie ze pierwszy z nich ma dziewczyne- a bardzo namawiał mnie do tego zebyśmy sie bzykneli- oczywiscie nie uległam, a drugi wyrywanie lasek ma we krwi i całował sie z połową dziewczyn z miasta. Mimo tego ze zaden nic mi nie obiecywał i ja sobie tez nic nie obiecywałam, to jednak boli to ze faceci to takie świnie;/ Macie może jakieś sposoby na pozbycie sie depresji ? Bo ja juz naprawde mam dosc tego zycia;/

Gość niemampomyslujuznanick
kurde dziewczyno co ty sie przejmujesz, oni dawno pewnie o tym epizodzie zapomnieli, tez popili i nawet o tym nie mysla, a ty sie tym zamartiwasz, uwierz mi nie ma czym, nie raz cos takiego przezylam i siedzilam i zachowilam w myslach co oni sobie mysla, sama czulam sie podle..ale tak szczerze..to oni nawet nie maja czasu o tym pomyslec uwierz mi nie ma czym sie martwic uszy do gory i wszystko sie ulozy ale przestan myslec, to naprawde glupota!!

Gość Oldekpoldek
Kup sobie megawibrator :-)

Gość niemampomyslujuznanick
poza tym ten topik w ogole nie pasuje...jaka dziwke???????????? przestan

Gość Margolalala
moze zacznij wychodzic do ludzi, ale do odpowiedniego towarzystwa. deperesję się leczy, ale moze jeszcze specjalista nie jest tu potrzebny, moze sama dasz radę. powodzienia]