Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedwqerw

co byscie powiedzieli?

Polecane posty

Gość wedwqerw

mieszkam z chlopakiem. nie wiem co sie ostatnio z nim dzieje.ciagle mnie wyzywa za byle co

Gość milllla
Po prostu sie wyprowadź !

Gość wedwqerw
ostatnio kazal mi wyjsc z pokoju jak nie chcialam niemazle mnie wypchnal tak mocno ze przewrocilam sie na przedpokoj.mam zdarte plecy.nawet nie przeprosil.dzisiaj przyszedl w nocy pijany jak bela. przeraza mnie to ze nie ma do mnie szacunku...

Gość wedwqerw
nie bede sie nigdzie wyprowadzac.najwyzej to ja jemu kaze spakowac walizy.wynajmujemy mieszkanie od mojej ciotki. kurde jeszcze niedawno nawet kwiatem by mnie nie tknal. a teraz jakies lapanki za noge i ta wczoraj popychanka w przedpokoju

Gość wedwqerw
czuje sie strasznie. oczywiscie przed swoimi rodzicami ukrywa wszystko...jednym slowem teatr jak sie spotykamy razem. nie odzywam sie do niego na chwile obecna.w ogole spie od 2 dni w drugim pokoju

Gość BZdura bzdura
wywal go. jaja sobie robisz? z takim kreytnem mieszkasz? wywal go na zbitą morde! juz dzis!

Gość wedwqerw
nie bede mowic ze nie zrobie tego bo go kocham... teraz to czuje wylacznie obrzydzenie i nienawisc do niego.po pracy wypije melise, przespie sie z ta mysle...i postaram sie jak najbardziej kulturalnie zalatwic te sprawe... kurwa jak mi zle...

Gość BZdura bzdura
lepiej teraz niz po slubie! dostrzez plusy tego. Wywal go z zycia i otwórz tym samym droge do szczescia z normalnym facetem. skoro cię lży, klnie, i pchna to czekaj tylko aż zacznie bić. a zacznie, wierz.....