Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paszteciara

Czy ktoś często jeździ trasa POZNAŃ - KRAKÓW?

Polecane posty

Np służbowo? A może jakaś kobieta wybiera się do Krakowa 1 lipca? Szukam dojazdu muszę być 1-go w Krakowie a jestem z Poznania i nie zdążę PKP załatwić tego w jeden dzień. A gdyby któraś jechała to zawsze jest taniej bo koszt paliwa podzieliłybyśmy na pół i każda na tym skorzysta. Pytanie tylko czy ktoś taki się znajdzie? Nie mam kogo poprosić, żeby mnie zawiózł i przywiózł. Taksowką przecież nie pojadę. Naprawdę mnie nikt nie wezmie. Nie mam sposobu a to pilna sprawa chyba, że ja po prostu zapłacę i któraś by mnie zawiozła? Zawsze to jakiś zarobek w jeden dzień... a wiadomo, że samochodem o wiele szybciej niż pociągiem a autobusy z Poznania nie jezdzą do Krakowa. A moze macie inne pomysły. Proszę o pomoc.

Gość wejdz na zabieram.pl

Gość perdela
:classic_cool: sisinka

O matko nawet nie wiedziałam, że jest taka strona. Dzięki wielkie, może uda mi się kogoś znaleźć. Ale ja jestem niedzisiejsza....

Chyba przez moj nick się nikt nie odzywa. Przecież ja zapłacę... nikogo znajomego nie mogę o to poprosić bo jadę do kliniki chirurgii plastycznej Art Med a nikt nie może o tym wiedzieć stąd mój problem z dojazdem.

Gość moglbym zabrac
ale moj woz duzo pali ok. 14 litrow:o

Gość Oliwa z Olivy.
ale dlaczego nie możesz pociągiem?

Gość paszteciara.
Nie lubie podrózowac w tłumie obcych niedomytych dziadów

Bo zajełoby mi to dwa dni - sprawdzałam połączenia. A musiałabym to załatwić w ciągu jednego dnia...