Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Happy Freeta

Chomiki sie gryzą...Co robić?

Polecane posty

mam dwa chomiki dzunglarskie.Przez 3 tyg. zyly sobie spokojnie, a od wczoraj jeden ciagle atakuje.Rozdzielilam je, ale przeciez nie bede tego jednego agresywniejszego trzymala ciagle w kartonowym pudelku.Drugi jest bardzo gruby i nawet nie ma sily sie bronic...

Gość heniu z lasu
kaganiec

Gość tak bardzo
wydaj komuś jednego z nich i po problemie

Juz kiedys mialam chomiki i ten sam problem, skonczyl sie na tym ze wylecialy przez okno.Tych mi troszke szkoda...Moze ktos mial podobny problem z chomikami i wie co zrobic? na razie je rozdzielilam.Ale przeciez nie bede caly czas tzrymala chomika w kartoniki..Zamknelam tego agresywniejszego.drugi jest tak gruby ze nawet nie ma sie jak bronic...

Ale problem w tym ze dzunglarskie nie moga zyc samotnie bo zdechna...jak papuzki nierozlaczki...A mam dwochj samcow zeby sie nie rozmnazaly.Sprzedawca w sklepie powiedzial ze samice sa agresywniejsze, dlatego wzielam dwoch chlopakow

Gość mirielka
niestety ale chomiki muszą być osobno, walczą o swoje terytorium jeśli są jednej płci a jesli parka to też muszą być osobno i tylko na czas ruji mogą być razem.