Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

Little People z Fisher Price czy Lego Duplo

Polecane posty

Mam kolejne “prawie ważne” pytanko :D Synek ma dwa latka, co wg Was jest lepsze / ciekawsze / bardziej interesujące / sprawdzone dla tak dorosłego mężczyzny? Zastanawiam się nad zabawkami Little People z FP a Lego Duplo..

Z FP mamy pociąg a z Lego Duplo jakiś ogólny zestaw i kilka zwierzątek i Synek bawi się i jednym i drugim ale nie faworyzuje żadnych z tych zabawek i nie wiem co mu kupować – on jakoś ogólnie nie interesuje się zabawkami - no i mam problem :(

Heheh, bo czasem lepsze są zabawki w postaci pstrykającej folii, butelki z ziarenkami, czy garnki, pokrywki i drewniana łyżka :). A może spróbuj coś innego. Wogóle ja to kiedyś, jak już synek będzie miał odpowiednią ilość lat :D Sposób na zabawę, który usłyszłam od pewnego psychologa, żeby nagotować kisielu i dać dziecku do zabawy w misce :D Ciekawa jestem efektu. A może lubi zabawki, które się tłuką, wydają dużo dzwięków, można z nimi robić ciekawsze rzeczy niż układać :D

noo u nas ogólnie to najczęściej malujemy farbami palcami albo tworzymy z plasteliny itp cuda :D ale chciałam kupić mu kilka \"normalnych\" zabawek - aby mogł się sam choć troszke pobawić - wiem, wiem - okropna jestem ale co tam...

a masz coś konkretnego na myśli? ja chcę tylko coś wytrzymałego a co to nie mam pojęcia.. i w miarę dostosowanego do wieku...

So0rki, że tak późno ale byłam na zakupach i robiłam kolację :) Co do takiego zestawu, widzę jak syn szwagierki, który nie bardzo lubi sie bawić takimi zwykłymi zabawkami jest zachwycony, zabiera braciom i się bawi :D. Ten kubuś jest ekstra :D Mój syn też będzie takie cudo miał :D

może jakaś Mama jeszcze mi doradzi wytrzymałą i ciekawą zabawke dla 2-letniego chłopca? proszę :(

Bo to zabawka dla chłopców o imieniu Kubuś,czyli dla mojego synka:) No i Kubus ma prawo widziec Kubusia:D:D Pozdr.///Super fajny warsztacik,urobie tylko męża i mysle w weekend kliknę;-)

oj to ja jednak jestem Blondi, jakoś tego ecześniej nie odkryłam :D jakoś im częściej patrze na tą zabawke to bardziej mi się podoba :D nooo jeszcze zobaczymy, ide przekonywać mojego Pana Męża :D

ja chcialam zapytac czy lego duplo sie nadają dla 14 miesiecznego dziecka? Moja tesciowa wczoraj stwierdzila ze owszem i ze trzeba koniecznie malej takie klocki sprawić ale moim zdaniem jeszcze na nie za wczesnie. Co o tym myślicie?