Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewenement

jak moge zagadac do obcego faceta...

Polecane posty

Gość ewenement

ktorgo czasami widuje w pewnym miejscu? tylko zadne typu ktora godzina bo to nie przejdzie :p pomozcie

Gość ewenement
no wcale nie mam...

Gość ja za moich czasow
:D uzywalam 2 chwyty: 1. "Czy masz moze zeton?" (taki do telefonu, teraz juz nie przejdzie :D) 2. "Czy masz papierosa?" (to w czasach lat ok. 16-18 kiedy palenie bylo bardzo cool:) , chociaz nigdy tak naprawde nie palilam) I nigdy mnie nie zawidoly :) Rozmowa zawsze jakos sie rozkrecila :) Ale to danow bylo (mam 29 lat :) ), ale pomysle i moze cos mi do glowy przyjedzie :)

Gość ewenement
na dworcu :P tylko jakos ostatnio jezdziałam innym pociagiem i go nie widziałam :p no niewazne o ogniu tez myslałam tym bardziej ze widzialam ze pali, ale nie lubie nowopoznanym/nieznanym facetom pokazywac ze pale (czasem :P)

Gość ewenement
ale kurde czasem to mi tak zal siebie...ja taka dpa jestem ze szok :p z reszta...jakbym wiedziala ze jakos sie gadka potoczy (tym bardziej ze jezdzimy tym samym pociagiem :P) to bym poszla na zywiol, ale jak sobie pomysle ze spytam o tego ognia on mi odpali i the end...to mi sie odechciewa..bo wiem ze juz nic innego sie niewymysli i jestem "spalona"ehh

Gość ewenement
przestancie no..ja wiem ze na tym forum sie nie obejdzie bez takich glupich tekstow ale mimo wszystko prosze o sensowne porady :p :)

Gość moze ma kogos daj mu spokoj
skad sie biorą takie upierdliwe zdesperowane dziewuchy????

Gość ewenement
kurde no..to moze tez sproboje na te fajki...:p nie no..nie sporoboje bo sie nie odwaze...nie wierze ze bym sie moga przemoc :p

Golniesz se piwa to samo z ciebie wyjdzie. Ja jak pytalam o faje to bylam troche wstawiona. Chyba nawet wiecej niz troche:)) On chyba tez byl niezle pijany skoro polecial na taka pijaczke jak ja:)))

Gość lapassion
Mojego obecnego chłopaka poznałam w autobusie :) Tzn widywałam go kilkakrotnie na tej samej linii. No i pewnego razu gdy wychodziłam z autobusu po prostu dałam mu karteczke z imieniem i numerem tel i oczywiście zdankiem, że jesli ma ochotę to może napisac :P i napisał

Gość ewenement
no ale to w jakims barze czy na imprezie..jak mam podejsc wstawiona na dworcu w godzinach popołudniowych? :P no to sobie zaraz pomysli :P daj mu spokoj....a czy ja sie mu na szyje rzucam? nic mu nie robie :o moze kogos ma..ale moze nie ma :]

Gość ewenement
lapassion fajnie...:) i jak to sie potoczylo? zaproponował spotkanie?

Ja mojego w pubie na imprezie poderwalam. ja go poprosilam o faje a on poprosil bym sie przysiadla do niego:))

Gość lapassion
Pierw kilka smsków, później gg. No i dość szybko, bo po 3 dniach się spotkaliśmy :) Bardzo romantyczne było nasze pierwsze spotkanie, zresztą każde następne tez :) Tylko, jak sobie przypomnę ile nerwów mnie kosztowało wręczenie mu tej karteczki i potem "ucieczka" z autobusu to do tej pory brzuch boli mnie ze śmiechu, tak to komicznie musiało wyglądać:P

Gość ewenement
no wyobrazam sobie ile nerwow...az czuje jakby mi serce walilo..:P ale on musial byc ucieszony, co? :D

Gość lapassion
Był zaskoczony ale uśmiechnął się tak ślicznie ahhh :) Stwierdził, że muszę być bardzo odważną kobietką skoro odważyłam się na coś takiego :) Cóż, kobieta (nawet ta najbardziej strachliwa) też ma prawo wyjść z inicjatywą :) Więc może po prostu podejdź i zagadaj, albo zrób tak jak ja- gdy będziesz już dojeżdzać do swojej stacji po prostu wręcz mu karteczkę. Jesli będzie zainteresowany, napewo odpisze :)

Gość ewenement
tylko ze to on najpierw wysiada... ale szczerze mowiac jakby tak zrobila a on by to olal..to jakbym go pozniej zobaczyla to chyba bym sie zapadla pod ziemie... kurde no..w zyciu nie bede miała tego faceta ktorego bym chciała....:o :p

Gość no nie mogę z wami...
dzieciaki jesteście... ja tam rozmawiam ze wszystkimi... jeśli mam taką ochotę... poradzę Ci coś... usiądź koło niego i powiedz, że boisz się sama jeździć pociągiem... no i rozkręć gatkę.. nie uśmiechaj się bez powiodu... bo pomysli, że jesteś niedorozwinięta

Gość Na papierosa ...
odradzam Ja np. nie znosze jak babka pali w miejscach publicznych np. przystanek autobusowy, dworzec, ulica ... Może przejdx koło niego i upuść coś ... książkę, zeszyt, gazetę ... :) powodzenia

Gość ewenement
ja wiem ze to idiotyczne i czasem sama do siebie juz sil nie mam...ale nie moge z tym nic zrobic. a jak sie spytam czemu sie pociagiem boje sama jezdzic? :P