Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihieja

Ile czasu potzreba aby nauczyc sie plywac?

Polecane posty

Gość hhhhhh
yyyyyyy?

Gość I warto
Niektórym zajmie to całe życie bez pozytywnego skutku. Po prostu - jakaś wada w psychice. I nie ma się co śmiać. Przejmować też. Zauważcie, że bardzo wielu marynarzy nie umie pływać. Na zasadzie: w czasie katastrofy pływak będzie się utrzymywał na wodzie wiele godzin i zginie w męczarniach. Niepływający: chlup i już po nim!;)

Gość lateksowa rekawiczka
och !znam takich co sa wybitni jezeli chodzi o czas.jeden 68,drugi 38 lat probuja i nic;)

powiedziałabym że szybciej :D jeśli zostaje się wrzuconym na głęboką wodę :D

Gość dzej zi
Jesli ktos nie ma jakiesgos urazu zwiazanego z woda, to chyba niemozliwym jest, aby nie nauczyl sie plywac...Ja nauczylam sie w 10 minut.

Gość ekspresowo
Przez 3 miesiące chodziłam na naukę pływania i nic mi to nie dało. Na wakacjach kiedy to znajomi podstępem wrzucili mnie do głebokiej wody nauczyłam sie pływać w kilka minut. Myślałam że zabiję znajomych, ale teraz jestem im wdzięczna, nie ma to jak terapia szokowa...

Gość a jakie są Twoje metody
Wielbicielu ? opiszesz mi je ?

Gość Margerittes
No właśnie , Wielbicielu, jakimi sposobami uczysz pływać znajomych? Bo ja też antytalent pływacki, ale zamierzam uczyć sie w wakacje z koleżanką:) tylko jak ??

Gość a jakie są Twoje metody
???

uh, ale to zależy kto z czym ma problem...? Jeden się boi głębokości, inny w ogóle wody, kto inny nie wie co robić, żeby (no na początek) utrzymać się na wodzie? Nie wiem co Wam konkretnie napisać. Jedyne co łączy wszystkie moje \"przypadki\" ;) to nauka pływania zaczynała się od utrzymywania na wodzie w pozycji na plecach. Tak najłatwiej się nauczyć, bo wystarczy niewielki ruch nogami i już się płynie, żadna filozofia :)