Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piston

Czy możżna umrzeć na kaca?

Polecane posty

Piston, to niby do mnie było?:D Nie zauważyłam w swoich słowach nic dziwnego:P Chociaż...może należałoby wcześniej zdefiniować słowo 'dziwny'?:classic_cool:

Gość lateksowa rekawiczka
mi sie raz zdawalo ze umieram;) ponoc nawet tak gadalam....... juz nigdy tak sie nie schlalam potem ,aczkolwiek spozywajac wtedy nie czulam ,ze nadmiar we krwi krazy.jedyna bylam na chodzie i dzielnie posprzatalam na blysk!a rano...............:( to bylo 12 lat temu ale widmo smierci na kaca bylo straszneeeeeeeeee!!!!!

Gość lateksowa rekawiczka
a kto to wie.durna i mloda bylam.na rodzajach alkoholu znalam sie tyle co na gwiazdach.zawsze pilam wino.no i przyszly tesc postawil butelke na stole i kazal dac szklanki.to dalam.wlewali prawie pelne to pilam ale bylo paskudne(kurde co za wstretne wino myslalam)rano dowiedzialam sie ,ze to byl JOHNNIE WALKER . PILAM GO SZKLANKAMI!! A FUUJ!!!

Gość skacowana
Osobiscie uwarzam, ze mozna. Własnie dzisiaj jestem w ostatnim, najwyzszym stadium umierania. Słońce dzisiaj tak glosno swieci ze szlag mnie trafi.

Gość Trzeźwiejacy alkoholik
Tylko na kacu przeważnie się schodzi:o

Gość Witiaa80800
można zdechnąć na kaca ja dziś mam paskudnego kaca u mnie w okolicy wielu się przekręciło na kacu,nawet taki jeden młody chłopak rano go ojciec na pole wygnał na kacu i spadł z ciągnika i było po nim,znałem takiego co się nie obudził po upiciu się , najgorzej niebezpieczna jest wóda albo bimber bo po piwie ja nie mam bardzo kaca a po winie to jak piję za dużo to od razu w tym dniu co piję wyrzygam i nie ma kaca,trzeba mieć umiar to najlepsze jest żeby nie było kaca ale łatwo się mówi a gorzej to zrobić ,

Gość gość
Pijaków nie żal mi w ogóle.Zdychaj, byle szybko!