Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciao oooooooo

złamane serca .......jak to jest ?

Polecane posty

Gość ciao oooooooo
zadawałam sobi pytanie czemu t mnie spotkało a nagorsze ze czekałam na miłosc swojego zycia ktora stała sie dla mnie dramatem

jeśli mogę zapytac...to ON zdecydowal , ze sie rozstaniecie, czy mozę to byla Twoja inicjatywa

Gość brat_niedzwiedz
hmm???? jest tak ze nie ma osoby na tym swiecie co by nie miała złamanego serca chociaz raz w zyciu...mu faceci lubimy czesto sie asekurowac....ale potrafimy tez kochac...i to bardzo.......... niektórzy potrafia sie zakochiwac z dnia na dzien niektórzy nie...to zalezy od temperamentu i wielu innych czynników ale wy nie jestescie tez swiete........... mnie własnie z dnia na dzien po 3,5 roku zostawiła kobieta dla innego i jak tu wierzyc w miłosc.?????

Gość ciao oooooooo
nie mam pojecia ile on powinien czeka widocznie oni sobie nie wyjsnili wsszystkiegoo tylko dziwna sprawa bo ta niby jego miłosc tez szybko znalazła oparcie w innym tez kilka miesiecy

jak zdarzy sie coś w życiu, czego nie chcemy...dopiero wtedy uświadamiamy sobie jak nam bylo dobrze... z kolei, gdyby wszytsko dzialo sie tak ajk tego ozcekujemy, nie znali byśmy pojęcia szczeście..

Gość ciao oooooooo
musze cie troche zmartwic ale nie bylismy razem

Gość ciao oooooooo
ja nie mowie ze jestem swieta tez popełniam błede

Gość cia ooooooooooooooooooooo
ty tez sie trzymaj

Gość ciao ooooooooooooooo
up

Gość cia oooooooooooooooooo
nikt e mna nie pogada

Gość upppppppppppppppppppppp
pppp

na zlamane serce wielu szuka klina ale oszukuje wtedy sie samego siebie i druga osobe... czas jest potrzebny by zrzucic pietno uczuc poprzedniego partnera... Panowie przewaznie szybko laduja sie w kolejne zwiazki... Moj odszedl ode mnie ...wiem ze kocha ...nie uniosl ciezaru milosci i odpowiedzialnosci za nienarodzone jeszcze dziecko... strach i rodzina jego doradcami sa...na sile zabija to co miedzy nami....szuka intensywnie na czatach kolejnej by zapomniec o mnie...moze juz znalazl...a minelo okolo 2,5 mc jak odszedl... Milosc to nie kac ...kilna klinem nie zabijesz tylko sie pograzysz jeszcze bardziej...unieszczesliwiajac kolejnego partnera...

Gość słonko wstało
cia ooooooooooooo tzn on sie pograzył nie ja wydaje mi sie ze bedzie ten sam schemat powtarzać

Gość ciaoooooooooooo
chciałabym poznać opinie facetów

Gość brat_niedzwiedz
nie ma takiego czegos jak klin w miłosci...ktos gdzies ostatnio powiedział ze: KAZDA MIŁOSC JEST INNA.i tak ma byc:) ja tez zostałem zostawiony,ale mam nadzieje ze ten czas przyniesie zapomnienie a w przyszłosci nowa miłosc:):) ZACZYNAM WIERZYC PS.dzisiaj sie usmiechałem do obcych dziewczyn na miescie....z duzym odzwajemnieniem:):):) i to jest piekne....

Gość ciao oooo
up

Gość uppppppppp
uppppppppppp