Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geste_uplawy

gęste,białe upławy- oznaką czego?

Polecane posty

Gość geste_uplawy

brałam tabletki anty przez 3 miesiace i zrezygnowałam z nich po czym po okresie (3 dni) kochałam sie bezzabezpieczenia. Teraz mam gęsty, biały śluz. czego on jest oznaką?

Gość geste_uplawy
prosze, powiedzcie :(

Gość geste_uplawy
zna się ktoś na tym? czy ktoś tez tak miał?

Gość geste_uplawy
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Gość moze grzybica

Raczej 3 dni po okresie nie występują dni płodne No nie wiem a może najlepiej idź do ginekologa Może to jakaś infekcja lub grzybica No nie wiem sama najlepiej znasz swój organizm Jak tak bardzo się martwisz idź do ginekologa i będzie po kłopocie

no ja gesty bialy sluz tez mam w ciazy :D z tego co pamietam to przed okresem tez tak mialam, a Tobie sie spoznia okres czy jak? moze idz do lekarza jak sie boisz :o

Gość POMOCY upławy
okres dawno minął już a ja kompletnie nie znam sie na tych dnaich płodnych.dziekuję za odpowiedzi :*

Gość POMOCY upławy
brałam 3 miesiace te tablety i w czasie tej 7dniowej przeryw w dniu 3 pojawił sie okres który trwał 4 dni a po tych czteru dniach kochałam sie z chłopakiem :((.. czekamy na dzidziusia, tyle staran i nic ;(

Gość POMOCY upławy
staramy sie drugi rok i nie wiem czemu lekarz przpeisał mi tabletki ant niby na uregulowanie okresu który miałam regularny .Zmienie lekarza i dalej się stram o dzidzie

Gość POMOCY upławy
;((( juz sama nie wiem co mi jest

Gość O i tyle
może być grzybica lub drożdżyca

Gość POMOCY upławy
wolałabym juz ciążę ;)

Gość POMOCY upławy
dodajcie nadzieii .czy jest możliwa ciąża czy to jest niemozliwe?

Gość O i tyle
w ciążę ciężko zajść po odstawieniu tabletek, czasem trzeba kilka miesięcy się starać. Ja nie brałam hormonów a i tak 6 miesięcy czekałam zanim zaszłam. Grunt to dobrze wyliczyć dni płodne, trzeba mierzyć temperaturę, obserwować śluz, kupić testy owulacyjne i do dzieła. Biały i gęsty śluz może wystąpić w ciąży, ale po 2-3 tygodniach od zapłodnienia... Niestety częściej to jest oznaka infekcji niż ciąży.

Gość POMOCY upławy
Czarnula pozazdrościć ci tylko moge

Gość POMOCY upławy
właśnie 22 dni temu miałam okres :) ale łudzić nadzieją sie tez nie bedę. poczekam az bede pewna .Oby sie udało.a tabsy brałam tylko 3 miesiace bo taka była ta dziwna kuracja

Gość POMOCY upławy
nikt nie chce rozmaiwać ze mną ;(((((((((((((((((((((((

Gość ewelajna_20
hmm ja tez tak mam!ale ja do odmiany mam nadzieje ze nie jeste w ciazy! najpierw myslelismy ze nam prezerwatywa pekła ale nastepnym razem juz uwarzalismy i sie okazało ze to ze mnie :/ jeste chora czy co?

Gość grzybicaaaaa

Gość to może byc wszystko
teoretycznie biala wydzieline mialam w czasie niepłodnym cyklu, wiec moze to byc to... z drugiej strony jestem teraz w ciazy i wlasnie mam biala wydzieline od samego poczatku... a co do tabletek anty... bralam prawie rok, w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu po odstawieniu.. raczej sie nie spodziewalam

Gość cczarna
wiecie co mialam dostac miesiaczke i nie mam mam gesty sluz

Gość cczarna
bylam u ginekologa i nie wykryl mi ciazy,zrobilam wczoraj test ciazowy wyszedl negatywnie dzisiaj tez zrobilam i to samo co moze byc???? gdzie moja miesiaczka??

Gość kasiuuu
hmm ja tez mam biale geste uplawy i sadze ze nie oznaczaja one dni plodnych i nieplodnych....zdaje sie ze tu ginekolog najwiecej i najpewniej by doradzil:) pozdrawiam

Gość lena0000
Witam was laseczki mam pytanko od 4 dni mam własnie takie upławy :gęste,białe o zapachu jogurtu...co to jest??? pomocy:(

witam.mam podobny problem kilka tygodni temu odstawilam tabletki anty bo staramy sie z mezem o dzidziusia, po kilku dniach dostalam miesiaczke,ok 2 tygodni po miesiaczce wystapily u mnie biale geste i bezwonne uplawy,nic mnie nie piecze nie swedzi ani nie boli dodam ze w miedzyczasie wspolzylismy z mezem.co moze byc przyczyna tych uplaw POMOZCIE bo to uciazliwe jest

Gość agula8
gęste białe serowate upławy to objaw infekcji grzybiczej, często towarzyszą temu świąd, pieczenie.Chyba że jest to związane z odstawieniem tabletek anty-tego nie wiem.Nie stosowałam nigdy tabsów.Ja przed staraniem sie o dziecko zrobiłabym sobie podstawowe badania w tym wymaz z pochwy,żeby wykluczyć infekcję.Można brać też profilaktycznie provag, szczególnie że po odstawieniu tabletek może się zaburzyć równowaga hormonalna a to wpływa bezpośrednio na florę bakteryjną pochwy.