Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_

propozycje byłego chłopaka

Polecane posty

Gość zdezorientowana_

Co byście pomyślały gdyby były zadzwonił do Was i zaprosił nad morze na kilka dni? jestem nadal w szoku, ale nie wiem, czy to ma być przyjacielski wyjazd, czy raczej coś więcej.

Gość hmmmlop
ja to bym nie liczyła na zbyt wiele po za sexem:/ przykre ale prawdziwe

Gość zdezorientowana_
dziwna sprawa, bo to ja z nim zerwałam... więc chyba chce wrócić

Trzeba bylo sie od razu zapytac ja to bym tak tego nie poprowadzila tylko wdrazala w szczegoly i wyciagnelabym o co mu konkrtnie chodzi czy o sex czy cos wiecej choc jakby to byl moj pierwszy facet to wiem ze on by chcial czegos wiecej.

zapytaj sie na jakich zasadach rzeczywiście może liczyć na powrót, jezeli jestes pewa decyzji to nie rób mu nadzieji

Dokladnie musisz przemyslec sprawe decydujac sie na wyjazd z nim bo moze rzeczywiscie chciec wrocic do ciebie a skoro ty zerwalas to chyba mialas konretne powody choc moj byly to on zerwal mial powody a za miesiac czy rok chcial porotu a ja juz bylam nieosiagalna dla niego

Gość zdezorientowana_
nie chce mu robić nadziei, ale kiedyś byliśmy kumplami zanim zaczęliśmy się spotykać, a teraz brakuje mi go jako kumpla... chyba chce do mnie wrócić, więc nie jadę

Moze w jego przypadku jest tak samo tylko ze on pewnie nie chcialby tylko tego kumpostwa stad ta propozycia z wyjazdem wiec nie jedz jak nie chcesz z nim byc