Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniula1234

ciaza pozamaciczna....

Polecane posty

Gość aniula1234

Czy ktos z was ja mial? i jakie sa objawy bo ja podejzewam ze ja mam bo na usg dopochwowym ani na zwyklym nie widac zadnego dzidziusia a jestem w 7 tyg.

Gość ja widze ze
bardzo mozliwe z tego co wiem ale nie martw sie na zapas.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
i lekarz w takim stanie wypuścił cię do domu??????????bardzo nieodpowiedzialny ktoś:o Zrób badanie betę dwa razy,zobaczysz czy przyrasta i czy w ogóle jesteś w ciaży.A test ciażowy robiłaś?wyszedł pozytywnie?Nie chcę cie straszyć,pewnie wiesz czym grozi ciąża pozamaciczna.Działaj,bo w takim przypadku czas ma bardzo duze znaczenie

Gość poczekaj z tydzien
jak liche usg, mogło jeszcze nie być widac pęcherzyka

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
jest jeszcze możliwość,że to nie jest 7 tydzień,może owulacja ci sie przesunęła.Chyba,że wiesz dokładnie kiedy to było.Ale w każdym z tych przypadków powinno być widać pęcherzyk,choćby nie w macicy ale w jajowodzie

Gość aniula1234
robilam testy trzy tyg temu i wyszly cztery pozytywnie i poza tym lekarz potwierdzil ciaze i skierowal mnie do innego na badania a tam na usg nie widzieli dziecka.dzisiaj mialam robione usg dopochwowe i tez nic nie widza....powiedziala mi ze chyba poronilam i maja mi jakies badania robic w pon i wyniki bede miec w czwartek.....ale ja sie naczytalam ze to moze byc pozamaciczna i dlatego nie widac.......a i dodamz ze mam wszyskie objawy ciazy te co wczesniej czyli bola mnie piersi i mam bol w podbrzuszu...taki maly ale ciagly

Gość aniula1234
no i martwie sie ze jak to to to zebym nie dostala jakiegos krwotoku bo ja chce miec dzieci.......i tego tez bardzo chcialam....a okresu nie mam od 25 kwietnia

Gość UWAZAJ
Ja miałam ciaze pozamaciczna.Straszne bóle sa potem.Jestem po operacji,ale o mało nie przekreciłam sie na tamten swiat.Zaden lekarz nie wpadł ze to pozamaciczna!Uwazaj na siebie bo jak dostaniesz krwotok to bedzie zle!

Gość UWAZAJ
Badz dobrej mysli -mam dwoje dzieci!

Gość aniula1234
uwazaj wlasnie mysle nad tym zeby jutro zadzwonic do doktorki ze ja to podejrzewam i co ona o tym mysli.......normalnie tak sie boje.......zeby tylko nie to bylo.......a ty jakie mialas objawy?i jak ci to wykryli?

Gość ja tez mialam ciaze
pozamaciczna... dostawalam takie bole podbrzusza, ze nie moglam nawet chodzic, cale dwa dni lezalam w lozku bez ruchu, nawet sama nie moglam sie napic ;/ nie zycze nikomu takiego bolu.... poszlam do lekarza pierwszego kontaktu i podejrzenie zapalenia otrzewnej, bo dlugich walkach w szpitalach stwierdzono podejrzenie pozamacicznej. mialam miec laparoskopie, ale lekarz przyjmujacy mnie do szpitala stwierdzil ze zostawi mnie na obserwacji, gdyz bole calkowicie ustaly i ja ogolnie nie czulam sie na ciaze jakakolwiek :) mimo ze beta wskazywala ciaze...po 3 dniach pobytu wypuszczono mnie do domu i od tamtego czasu nie mam juz zadnych problemow, a minal rok juz. Przy wypisie powiedzieli mi, ze ciaza mogla sie samoistnie wchlonac. Takze ja wyszlam bez szwanku.... Ale lezala ze mna taka pani, ktora byla w ciazy pozamacicznej nie wiedzac o tym, 8 tydzien i wszystko jej peklo, wylalo sie do otrzewnej i minuty dzielily ja od smierci, ale na szczescie ja odratowali. Pozdrawiam

Gość aniula1234
o matko teraz to sie jeszcze bardziej boje....chociaz nie wiem czy bardziej moge....ciagle tylko mysle o tym zeby mi sie do czwartku nic nie stalo bo jak zemdleje w domu to koniec bo moj maz pracuje 12 godz i ja jestem sama.

Gość nie straszcie dziewczyny
ciaże liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli zakładając, że ostatnia miesiaczka była 25 kwietnia, masz teraz 8 tc. Po niedzieli idź do innego lekarza, na inne usg, ja zobaczyłam mój pęcherzyk właśnie w 8 tc

Gość aniula1234
dzieki.......mam nadzieje ze masz racje i tak bedzie..bo ja nawet spac przez to nie moge...ciagle tylko mysle i mysle....

Gość nie martw sie
mysl pozytywnie a wszystko sie ulozy!!!!zycze powodzenia

Gość ja tez to mialam
i to jest bardzo duze zagrozenie zycia wiec zglos sie jak najszybciej do lekarza.