Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka kicha

___Czy któras z was używała Nivelazione174 woman?___

Polecane posty

Gość jaka kicha

zależy mi n aujedrnieniu piersi. Czy to rzeczywiście działa? Tam jest napisane, ze preparat wpływa na piersi podobnie, jak tabletki antykoncepcyjne. brałam tabletki anty przez 3 lata i nie zauwazyłam żadnego działania na biust. czy w takim razie to też nie zadziała? Bo nie chcę wyrzucić kasy w błoto:)

Gość bez sensu łykac tabletki
wszystkie te tabletki ujędrniające i powiększające biust zawierają fitohormony i działają tylko tak długo jak łykasz te tabletki, po prostu piersi lekko obrzmiewają jak przed okresem zresztą nie wiem czy te leki nie mają skutków ubocznych czy np długotrwałe branie nie spowoduje zaburzeń hormonalnych i jakiś problemów w przyszłości (piersi, macica, jajniki) poza tym te tabletki są zazwyczaj drogie, zużyłam chyba z 3 opakowania takich tabletek, kupiłam je w USA, brałam je bo byłam wtedy podczas kuracji odchudzającej i nie chciałam by zbytnio zmalał mi biust, efekt prawie żaden, równie dobrze możesz jeśc soje, zielone warzywa i inne produkty spożywcze które zawierają fitoestrogeny (kiedyś wiem że dziewczyny jadły nasiona kozieradki, jest o wiele tańsza, dostępna w aptekach i zielarniach)