Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspanaaaa

Dlaczego sny nie moga trwac wiecznie?Dlaczego to nie rzeczywistość?

Polecane posty

Gość zaspanaaaa

Dziś miałam taki cudowny sen.TAKIII cudowny ech...Od zawsze byłam samotna a dziś po raz pierwszy miałam taki fantastyczny sen.Śnił mi się mężczyzna.Piękny mój wymarzony, a ja byłam taka szczęśliwa, że on się właśnie mną zainteresował, że się mną opiekował, przychodził do mnie, że mu się podobałam.Pamiętam to uczucie w śnie.Coś niesamowitego jakbym była najszczęśliwsza na świecie ,że tak naprawdę inne rzeczy się nie liczą.Byłam tylko ja ważna dla niego On tam był, tak blisko, tak blisko .Obudziłam się i wszystko prysło.To było dla mnie takim przeżyciem, że aż się popłakałam.Chce znowu zasnąć ale wiem że jego tam już nie będzie:( Dlaczego w rzeczywistości nie dane jest mi to przeżyć?Dlaczego?

Gość to zależy....
to byl sen proroczy

Gość dsdwsd
może ten sen jest zaczątkiem tego co Cię spotka skąd wiesz :)

Gość zaspanaaaa
Oj dziewczyny znam siebie i jest mi tak smutno,że nie mogę tego już teraz przeżyć.A skoro dotąd nie spotkałam tego jedynego to jak ja mam go spotkać?:(

Gość hghf
boże a mi się dzisiaj śniło że zostawiłam męża dla chłopaka bez nóg i bez jednej ręki....a później stwierdziłam że jednak go nie kocham i chciałam wrócić do męża....a gdy już miałam do niego wrócić to sama nie wiedziałam czego chce

dziewczyno nie zalamuj sie bo moze ty zaslugujesz na kogos naprawde wartosciowego a nie byle jakiego ktory poprostu by byl i moze dlatego jestes sama.glowa do gory ale wydaje mi sie ze ci to ciazy skoro masz takie sny

dziewczyno nie zalamuj sie bo moze ty zaslugujesz na kogos naprawde wartosciowego a nie byle jakiego ktory poprostu by byl i moze dlatego jestes sama.glowa do gory ale wydaje mi sie ze ci to ciazy skoro masz takie sny

Gość 12emarakeszzz
tez mialoam kiedys taki sen!! ze znalazlam milosc swojego zycia, ze to ON! rozumiem Cie... tez zaluje ze dosc szybko sie skonczyl i juz nie wricl,,,ale to vbylo genialne uczucie.

Gość zaspanaaaa
to fakt cierpię z tego powodu ze jestem ciągle sama i dlatego te uczucie tak mnie boli bo przez moment poczułam się jak w niebie jakby wszystko było kolorowe i tylko szczęście mnie czekało w życiu