Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to seem ja

UEFA chce ukarać LEO

Polecane posty

widocznie cenzura jeszcze obowiązuje- ale ja tego pojąc nie mogę- obraził go publicznie (tego sędziego) zmieszał z błotem całą jego rodzinę to za co go karać?

Gość zew pachwiny
samanta, tak troche z innej beczki..................co to są Austryjacy? :-0

uwielbiam piłke, ogladam rózne mecze ale nigdzie koorwa takiego karnego nie widziałam nigdzie/!!!!!! Ale dobra niech bedzie ze się należało, niech będzie że spalony był dobra niech to wszystko bedzie ale dlaczego akurat naszym zawsze sie obrywa no dlaczego? Za co teraz chca ukarac Leo za to że mówi prawde? A chooj z nimi wszystkimi. Jestem strasznie zdenerwowana wynikiem meczu i emocjami. Powiem tak nawet jakbysmy wdupili tak jak z niemcami 2 do 0 to trudno, porazka byla by zaliczona ale dlaczego mamy cierpiec z powodu niedouczonego sedziego? I nie zgodze sie z tobą lisiczko ze gralismy tragicznie. Bo zle owszem było ale przez pierwsze 30 min a nie caly mecz.

ci śędziowie to powinni mieć na koszulkach (trochę zmieniłam cytat) tekst:\" sprawiedliwość sprawiedliwością a racja jest po naszej stronie\"

ja tez takiego karnego nigdy nie widziałam a oglądam Premiership...pan Webb zreszta sędziuje tam na co dzień i dobrze wie, że za takie przewinienia na wyspach, gdzie gra się ostro, po prostu się nie gwiżdze :O...

a mnie wkurwia to gadanie, że Austrii należała się bramka za to, że przez pierwsze 25 minut grała dobrze :[ chyba ocenia się cały mecz, a nie tylko część pierwszej połowy? Poza tym sędzia wyraźnie szukał okazji aby pomóc Austrii zdobyć gola (np. powtarzane bez powodu rzuty wolne). Gdyby Boruc obronił rzut karny, to Webb pewnie też by kazał go powtórzyć :O Może i jesteśmy jedną z najsłabszych drużyn tego turnieju, no i co z tego?? Dlatego trzeba nas gnoić na każdym kroku? Jesteśmy w lepszej sytuacji niż mistrzowie świata Włosi, bo stracili jeszcze więcej bramek niż my a jakoś nikt o nich się aż tak krytycznie nie wypowiada.

wiecie co mnie wkoorwia , ja owszem przyjmuje do wiadomości ze nie gramy najlepiej. Ja wiem ze do takiej Holandii to my nie dorastamy wszystko jestem w stanie zrozumiec i owszem moze i cud sprawil ze nie było 3 do zera na początku ale to nie powod by wozic sie po nas żądac kar dla trenera, i dawac za nic karne. No wrecz nie moge tego przezyc. Ostatni raz kiedy tak bardzo byłam przygnębiona to był wynik meczu brazylia francja w 98 :( i ta nasza nieszczęsna Korea ahhhh ale nigdy nie czułam sie tak jak teraz, normalnie jest mi przykro.

Gość 0-0000000000000000000000000
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

-> 13:07 zew pachwiny samanta, tak troche z innej beczki..................co to są Austryjacy?]-przepraszam powinno byc Austriacy :O -> 13:08 Przybywam z daleka...I nie zgodze sie z tobą lisiczko ze gralismy tragicznie. Bo zle owszem było ale przez pierwsze 30 min a nie caly mecz. ]-> nie napisalam tragicznie tylko slabiej od Austriakow (moim zdaniem)=>widzisz roznice ? -> 13:15 *BubbleGum*]->to chyba nie do mnie ? :O

przybywam->gdyby nie boruc to byloby po meczu po 30 minutach a potem... no szczerze przeciez nie gralismy super, poza Borucem i Rogerem nawet w 2 polowie Austria miala sytuacje (np ten karny po faulu Golanskiego chyba jak by sedzia podyktowal to bylo by bez wiekszych protestow) chyba czegos nie rozumiesz-> to nie jest tak ze remis jest sprawiedliwy, duzo wynikow w pilce jest niesprawiedliwych i wlasnie dlatego tak bardzo sie Leo wkur.. bo gdybysmy przegrali wysoko to ok, stalo sie a tutaj mimo ze powinien byc remis albo nawet wygrana Austrii (oceniajac realnie) to do ostatniej minuty wygrywalismy. dlaczego sedzia nie gwizdnal karnego po tym faulu Golanskiego ? bo : (tak mysle) to byla 50 czy 60 minuta Roger i spolka mogli wbic druga i sedzia raczej nie podyktowalby 2 karnego a tak (juz pomijajac czy ten karny sie nalezal) to nie dal sedzia Polsce szans na zwyciestwo a jeden z gospodarzy gra dalej no i chyba wlasnie o to chodzilo :(

Gość chicco
Chuj im wszystkim w dupę. Mamy Kubicę, mamy Małysza mamy Boruca wała im od nas. Jeden mecz a świat będzie o nim pamiątał długo jak o II wojnie światowej. Dzięki nam- Polakom, najlepszym Kibicom świata, którym inni do złamanego fiuta nie dorastają. I tak wiemy że jesteśmy lepsi, bo my kochamy nasz sport mimo że ma tyyyle wad.

chicco - genialnie :classic_cool:🖐️ Samanta no ok wszystko się zgadza z tą teorią o gospodarzu itd ale zobacz takie porownania bo gdyby nie Boruc byłoby 3 do 0 a przecież mozemy powiedziec to samo gdyby Macho nie bronil to bylo by 3 do 0 ale dla nas czyż nie? Bramkarze są od tego by bronic bez względu na sytuacje. Boruc owszem wyszedł z tego calo i dzieki niemu faktycznie moglismy grac nadal ale od tego stoi w tej bramce by bronic.