Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowa Fontanna

17 i 18 lat...

Polecane posty

Czy chłopak w wieku 17 lat może się zainteresować o rok starszą dziewczyną? I czy taki związek ma tzw. 'przyszłość'?

Może i nawet się pewnie zainteresuje. Jasne, że ma przyszłość rok to żadna różnica

Gość boze co za debilne pytanie
mimo swojego wieku zachowujesz sie jak 12 latka!!!!!!!!!!

Wiem, że pytanie jest głupie, ale mam na myśli maturę i te sprawy... W sumie może źle to sformułowałam - bo chodzi też o odległość itd...:-(

jestes nadyle mloda ze chlopakow bedziesz jeszcze mila 10 zanim znajdziesz tego odpowiedniego! wiec teraz poprostu baw sie i korzystaj z zycia! ciesz sie kazda chwila z nim a co bedzie pozniej to nie wiadomo

Gość adadadadada
.......... nie, zdecydowanie różnica roku przekreśla możliwość związku. Jest to problem wielki conajmniej jak kanion kolorado, tak więc na pewno nie uda wam się stworzyć związku z TAKĄ różnicą wieku. No, może gdyby on był młodszy o 11.5 miesiąca - wtedy szanse przedstawiają się inaczej, ale CAŁY rok - nie, niemozliwe. Zbyt duża generation gap, nie ma szans! Pie*****, ludzie to mają problemy.... Na pewno nie masz 12 lat? A może po prostu się wstydzisz mieć mlodszego chłopaka, co?

Boże, Wy mnie naprawdę nie zrozumieliście! Ja się niczego nie wstydzę! Chodzi mi o ten rok, kiedy ja będę na studiach, a on w liceum oraz o to, czy młodsi w ogóle myślą poważnie o starszych koleżankach... On mi się podoba, ale nie wiem, czy się w to angażować, nie wiem, jaki on ma do tego stosunek, a boję się spytać... Nie mam w tej dziedzinie wielkiego doświadczenia, więc pytam po prostu o szczere rady...

Gość znam taką parę
tzn oni już nie są razem ale byli przez rok i świetnie sie dogadywali mimo tego ze on jak na swoj wiek byl bardzo dziecinny! :) ale rozstali sie bo on znalazł sobie nową dzieczyne w swoim wieku w warszawie także tu odległosc nie ma znaczenia tez raczej :)

moze byc tak ze on jest jeszcze za mlody i o powaznym zwiazku nie mysli

Gość Zenek fajna laska
chłopcy w wieku 17 lat interesują się wszystkim co ma cipkę i nie ma sierści i ogona