Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto jecie chipsy

jak czesto jecie chipsy?

Polecane posty

Gość jak czesto jecie chipsy

ja tak bardzo lubie chipsy ze moglabym codziennie ,nie mam problemow z waga, aczkolwiek wiem ze sa nie zdrowe..

Gość kamczatkaa
Jem jak mam chec, najczesciej raz na 2-3 dni jakos, rzadko codziennie

Gość w ogole nie jem
nie pamietam kiedy ostatnio

Wcale nie jem. Spróbowałam, żeby wiedzieć jak smakują. Bardzo mi smakowały, ale często jest tak, że to, co szkodzi - smakuje najbardziej. ;)

w pracy codziennie, ale tylko garstkę...koleżanka kupuje nałogowo, ja wolę paluszki solone :D

Gość nie jem w ogóle
takiego śmieciowego jedzenia jak czipsy, paluszki, krakersy, popcorn, draże, dropsy, herbatniki, mam obrzydzenie do słonych potraw w ramach rozpusty zjadam czekoladę albo sernik, lody

Gość malaaaaa./.
ja to bym mogła i codziennie ale niestety dupsko rośnie :/ więc się ich wystrzegam jak ognia i powiem Wam że jak się 2 tygodnie wytrzyma bez to potem już nawet się nie chce ja już nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam chipsy albo paluszki i wcale nie mam na nie ochoty, ale bez lodów to bym nie mogła żyć zadroszczę tym co nie lubią fastfoodów i słodyczy

dokladnie ja tez im zazdroszcze:( ja np uwielbiam pizze z salami i lody:( kiedys nie jadalam slodyczy az do ierwszych swiat spedzonych z mezem:8 nakupil tyle cukierkow ze sie uzaleznilam a wczesniej zjadlam moze 1 snikersa na pol roku i to bez wiekszego smaku:(