Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nikogo

CO TO ZNACZY? KTO PRZTLUMACZY?

Polecane posty

Gość nie mam nikogo

one trick pony

Gość CZYMOZNA..
jeden kucyk trikowy

Gość ollloo
jedna sztuczka( trik ) kucyka pony to kucyk taki maly kon lub slowo bryk

Gość kamczatkaa
a skad to haslo? z reklamy, ksiazki? napisz wiecej

Gość nie mam nikogo
dziekuje:) polecam wszystkim piosenke o tym tytule nelly furtado:)

Gość nie mam nikogo
I am not a one-trick pony I am not a one-trick pony I really feel no one can own me I really feel nothing can hold me Nobody can control me Nobody can conform me Nobody can disown me Nobody can ignore me So slow down One-trick pony I am not a one-trick pony I am not a one-trick pony For you i will not dance For you i will not prance And where I was last I'll never be at And After that I've already passed So slow down And hear this sound One-trick pony Yeah, you do it for a price I can see it in your eyes See that role was never mine i don't want to stand in line See how that one-trick story goes If she weren't on time you'd never know cause a one-trick pony steals the show So back down To the ground And chill out Girl, you better shape up, girl, you better shape up Yeah, you better shape up Yeah, just keep your chin up No half ass...no half ass (She's coming undone, she's coming undone) One-trick pony Ride ride ride

figlarny kucyk ? jesli chodzi o piosenke nelly furtado to tam jest: nie jestem figlarnym kucykiem, Nikt nie może mnie kontrolować, ignorować itd :)

Gość kamczatkaa
one -rick pony w tym kontekscie oznacza osobe ktora zna sie tylko na jednej rzeczy

ooo nawet znalazłam tłumaczenie ;) wiec chyba się zgadza Nelly Furtado - One Trick Pony (dla evenstar) Nie jestem jedynym figlarnym kucykiem Nie jestem jedynym figlarnym kucykiem Naprawdę czuję, nikt nie może mieć mnie na własność Naprawdę czuję, nic nie może mnie zatrzymać Nikt nie może mnie kontrolować Nikt nie może mnie dostrajać Nikt nie może się mnie wypierać Nikt nie może mnie ignorować Więc zwolnij Jedyny figlarny kucyku Nie jestem jedynym figlarnym kucykiem Nie jestem jedynym figlarnym kucykiem Nie będę dla ciebie tańczyć Nie będę dla ciebie podskakiwać A gdzie byłam ostatnio Nigdy już nie będę Po tym wszystkim Spasowałam Więc zwolnij I posłuchaj tego Jedyny figlarny kucyku Tak, zrobiłeś to dla kasy Wiedzę to w twoich oczach Widzę tą rolę, która nigdy nie była wydobyta Nie chcę stać w szeregu Widzę jak szła ta jena figlarna opowieść Jeśli ona nie była na czas nigdy się nie dowiesz Bo jedyny figlarny kucyk kradł przedstawienie Więc upadnij Na ziemię I wyluzuj Dziewczyno, lepiej przybierz ostateczny kształt, lepiej przybierz ostateczny kształt Tak lepiej przybierz ostateczny kształt Tak po prostu głowa do góry Nie bądź fajtłapą… nie bądź fajtłapą (Ona nadchodzi rozwiązać, ona nadchodzi rozwiązać) Jedyny figlarny kucyku Jedź, jedź, jedź a tak btw. GOOGLE NIE GRYZIE :P

Gość kamczatkaa
robaczek-to jest zle przetlumaczone, one trick pony nie oznacza figlarnego kucyka...wiem bo pytalam mojego partnera Anglika...

ale to zalezy w jakim sensie wlasnie, bo moze byc jako figlarny kucyk a moze byc jako (tak slyszalam) kogos kto zna sie tylko na jakiejs jednej rzeczy, albo (tez tak slyszalam) jest na czyjes zawolanie. ogolnie zalezy jaki kontekst i zalezy co autor mial na mysli ;)

One-trick pony" may be similar to "one-hit wonder czyli tu sie z tobą zgodzę, tzn być znanym z jednej rzeczy. może o to chodzilo nelly ? ;) pzdr ;)

Gość DOOOOOOOOOOOBRZE ROBAK
;]