Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianna-na

Nie mam biustu- zakladac push upy?

Polecane posty

Gość Lilianna-na

Tak sie zastanawiam.. Mam 24 lata, nie mam chlopaka. Wyjezdzam teraz na wakacje z nieznajomymi osobami i nie wiem czy zakladac push upy czy pokazac od razu ze nie mam biustu. Bardzo sie wstydze ze bede musiala w stroju kapielowym sie pokjazac i moja nicosc w biuscie:/

Gość nie zakładaj
biust to nie wszystko :)

Gość kiara77
jeśli nikomu nie będziesz sie pokazywać nago ,a strój tez masz z pushupem to jasne ze tak!! ludzie są wzrokowcami i oceniaja to co widzą a nie to co jest . sama mam mały biust i nosze pushupy, ale nie zawsze. Warto podkreslac swojej atuty:):)

Gość kamczatkaa
a czemu nie kupisz kostiumu ktory doda Ci troche cialka tam i owdzie? wiem, sporo kosztuja, ale chyba warto wydac troche by poczuc sie lepiej?

Gość kakakkakaktus
jak zaczniesz nosic push upy to niedlugo pojawi sie nastepny problem pt nosze push upy i moj chlopak mysli ze mam duze piersi a to nie prawda :P tak wiec lepiej nic sobie nie dodawaj male jest piekne :)

Gość Lilianna-na
dziewczyny a sa jakies dobre stroje ktore powiekszaja biust? Tzn. ja slyszalam ze w takich niewygodnie sie plywa, ze przesiakaja woda i wtedy wszytsko spada :/ jak znacie jakies fajne stroje to dajcie namiary

Gość kamczatkaa
oczywiscie ze sa takie stroje tylko sa dosc drogie. Sa bardzo wygodne, nic nie przecieka:-) Mojej Mamie kupilam taki formujacy w zeszlym roku(tez wypelniona miekka miseczka) i mowili Jej ciagle ze wyglada jak Hollywood!!!

Gość Lilianna-na
kamczatka mozesz podac strone internetowa?

Gość miej na to wyjebane