Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___zagubiona______

ZDRADZIŁAM

Polecane posty

Gość ___zagubiona______

Jestem w związku z facetem od dwóch lat.Od dłuższego czasu nie ma między nami fizycznej bliskości, właściwie to była tylko na początku związku.Przyzwyczaiłam się już do tego i przywykłam do życia bez seksu.Tłumaczyłam sobie że przecież nie to jest najważniejsze...(choć nigdy nie potrafiłam tego zrozumieć) Rok temu poznałam kogoś innego i się zauroczyłam.Ale musiałam zwalczyć to uczucie w sobie i przerwać tą znajomość.( w końcu kochałam kogoś innego) Po roku znów się spotkaliśmy i.... stało się...zdradziłam Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że nie żałuję bo czuję coś do tego drugiego faceta i nie potrafię przestać o nim myśleć. A mój związek stał mi się obojętny, wiem że powinniśmy się rozstać ale nie potrafię... Co dalej ??? Proszę o parę szczerych słów...

Gość kakowanka
ja zdradziłam męża i tez nie czuje się źle więc cię rozumie cię

Gość jaa...
to moze zerwij z tym pierwszym facetem i sproboj z tym drugim

Gość kakowanka
tutaj cię ukrzyżują za tą wypowiedź choć ja uważam że jeśli ktoś tego nie przeżył z autopsji to nie ma prawa tak o kimś pisać

Gość ___zagubiona______
Ten drugi jest ode mnie młodszy...stąd moje rozterki... Ja też zawsze potępiałam zdradę...ale stało się.Widocznie przestałam kochać...

Gość kakowanka
dobrze sie zastanów kogo kochasz zebtś nie żałowała

Gość nie ma zwiazku bez seksu po
slubie bedziesz sie meczyc, zostaw tamtego i gnaj do kochasia - oby sie udalo. a temten niech sie zastanowi, jak mozna myslec tylko o sobie...????

Gość zorientowany na zadania
kakowanka czyli jeżeli ja dajmy na to nigdy nie spowodowałem wypadku po pijaku i ani nie byłem w takim wypadku poszkodowany to nie mam prawa powiedzieć ze jazda po alkoholu jest bee ? wybielasz się ??

Gość ___zagubiona______
Nie wyobrażam sobie dalszego życia z tym facetem z którym jestem.Kiedyś marzyłam o naszej wspólnej przyszłości.Teraz nie widzę żadnych szans...

Gość pal licho
faceci powiedzą po prostu "no cóż ruchać mi się chciało" facetki powiedzą "oj aj byłam nieszczęśliwa, niespełniona, to chwilowe zauroczeni, kocham go :), co ja teraz zrobię" itp ..

Gość ___zagubiona______
a ja byłam nieszczęśliwa, niespełniona i nie żałuję ...i to nie jest chwilowe zauroczenie........

Gość markotnajakas
wiem co czujesz. jestem w zwiazku z facetem dlugo . nie czuje pociagu fizycznego...w ogole ;( poznalam kogos. nie zdradzilam jeszcze ale jest mi tak z tym kims dobrze ze sie tego nie da opisac niestety nie ma mozliwosci zebysmy byli razem. nasz 'zwiazek' konczy sie za 2 tygodnie....a trwa ponad 3 nie pytajcie dlaczego . nie chce o tym myslec :(

Gość pal licho
to po co to ciągnęłaś, dla samego bycia z kimś, żeby móc sie poprzytulać, pomiziać wieczorem, wiedzieć że ktoś na nas czeka... godziłaś się no to choć ci nie pasowało, trzeba było to zmienić albo zakończyć całą zabawę. no ale do tego trzeba mieć silny charakter no i oczywiście ten oklepany tekst że kochasz go (czyli partnera). litości dziewcze, słowa nic nie kosztują liczą się czyny

Gość kakowanka
zorjętowany nie ni że nie masz prawa tak powiedzię masz tylko nie potępiajcie tych ludzi bo zdradzili źle zrobili to fakt ale jeśli nikty tego nie przeżył sam to nie może tego potępiać bo nie wie co on by zrobił

Gość jjjjjjjjkkk
..zostaw tego faceta i idz do drugiego ( jesli i on tego chce ) i tłumacz sobie ze seks jest mało ważny bo to bzdura - jest bardzo ważny !!! moim zdaniem dobrze ze do tego doszło ( czyli zdrady) przynajmniej wiesz na czym stoisz a tak oszukiwałabys sama siebie

Gość jjjjjjjjkkk
nie tłumacz *

Gość kakowanka
a ja teśknie za kochankiem

to taki tekst w onetowym stylu "nie podoba ci się to nie czytaj" jak ktoś bije dziecko to możemy wtedy powiedzieć że źle robi a jak zdradza to nie możemy :)) kojarzę Cię z z kilku postów. Chyba podświadomie identyfikujesz sie z autorką i wiesz że jeżeli gromy polecą na nią to trochę tak jakby Ciebie krytykowali, a kto z nas lubi krytykę :)

Gość pikuśhontas
następna facetka z dysonansem, na wakacje to jakiś wysyp tego czy cuś

Gość kakowanka
nie to nie tak ale czy my wiemy co my zrobimy w takiej sytuacji jeszcze 3 mc mówiłam co innego dziś jest mi źle bo szlak mnie trafia bo mi znowu nie wychodzi

1. patrz przykład z dziećmi Jeżeli widzę że ktoś bije dziecko to nie mogę nic złego powiedzieć bo nie wiem że czy ja też swoich nie będę bił.??? Przyznasz że taka wybiórcza krytyka zamyka usta w bardzo wielu aspektach ludzkiego życia 2. "szlak mnie trafia bo mi znowu nie wychodzi" --> ale co ??

Gość ___zagubiona______
dopiero po zdradzie zrozumiałam że nie kocham osoby z którą jestem... sądzę że to tkwiło we mnie od dłuższego czasu, tylko dopiero teraz do mnie dotarło...

Gość jjjjjjjjkkk
tak własnie myslałam "zagubiona " , wiec nogi za pas i zmykaj do drugiego bez wyrzutów sumienia ....

Gość jjjjjjjjkkk
i nie badz zagubiona tylko szczęśliwa ...

Gość ciekawskiiiiiii
Autorko co zamierzasz teraz zrobić

Gość kakowanka
nie wiem czemu ale ja zdradziłam męża a zawsze się zażekalam że tego nie zrobie i pot ę pialam takiich co to robia co zdradzają umawiaja się z żonatymi zajetymi starszymi młodszymi pijakami itp teraz wiem nie sądzm nikogo bo nas osądźą nie mowie że to źłe ale nie wiemy czemu tak ktos robi więc go nie potepiajmy