Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacekk.

Sandalarze w skarpetach, łączmy się! niech kobiety nie wciskają że to wieś!

Polecane posty

Gość Jacekk.

Ja lubie chodzić w sandałach i skarpetach ale od jakiegoś czasu czytam to forum i jestem w szoku ! kobiety wymieniają jako jeden z czynników odrzucających ich od facetów właśnie taki styl ubioru. le czemu? co w tm złego? noga się tak nie poci, nie ślizga. naprawdę chcecie widzieć męskie GOŁE stopy??

Gość Kuska sruska
to wies nr 1 nigdy bym sie nie umowila z takim kolesiem fu bciach nawet do biedronki z nim wejsc:o

Gość ollalalalaooao
wies tanczy i spiewa :D

moze i wies .....kobiety 20 lat temu uwazalu ze do sandalow to tylko biale skarpetki ;)....innego koloru to wies czasy sie zmieniaja

Gość Kenniks
Ja nie nosze skarpet do sandałó nigdy... jednak czasem wręcz chamsko ludzie zwracją uwagę na owłosione stopy? A ja nie będę jak baba nóg golić:D

Gość do tego jeszcze dołóż
siateczkową koszulkę i stylową reklamówkę i będzie git. :classic_cool:

Gość a czasem bez skarpet
też może być ? większość "postępowej" młodzieży (zwłaszcza) zamiast praktycznych i zdrowych dla stóp w ciepłym klimacie sandałów "woli" latem nosić plastikowy szajs made in "czajna" :o

Gość umbrella ella ella ee ee ella
tak , chcę widzieć gołe męskie stopy, ale tylko gdy są ładne i zadbane :P A facet w sandałach i skarpetach :o (moze najlepiej w takich do kolan? :P) jest dla mnie przegrańcem zyciowym, totalnym bezgusciem, i nie3 zasługuje nawet na splunięcie :classic_cool: Taki "sandalarz " w skarpetach dziś do mnie zarywał w sklepie - przy ludziach :o . Myślałam , że spalę się ze wstydu,:o powiedziałam, zeby spojrzał na swoje stopy i zastanowił się nad sobą . i wyszłam :o

Gość zamyślona___
ale mu dosoliłaś :classic_cool: Pewnie chłopak zamknął się w sobie 😭 haahhaha :D szczerze żal mi facetów w skarpetach i sandałach i za kazdym razem gdy takiego widzę, patrzę na niego z politowaniem :D Niestety fani sandałów i skarpet są zbyt tępi zeby się domyślić dlaczego jest mi ich tak bardzo żal 😭

Gość Jacekk.
:)

Gość he he
Chodź jak uważasz i nie przejmuj się opiniami jakichś kretynek ,one też często ubierają się beznadziejnie i nie ma sensu robić z tego jakiegoś halo . Jak chociażby wtedy, gdy taka panienka dumnie maszeruje ulicą ,a spod obcisłych spodni przebijają stringi... idąc za taką osóbką mam nie zły ubaw ...nie wspominając już o tandetnych plastikowych ramiączkach od staników... totalny obciach .:D

Gość tralalulu
ami to nie przeszkadza wazniejsze co ma wyzej nie, nie tam:P.....jeszcze wyżej w głowce

Gość no kur....
to tak jakbym ja założyła do szpilek grube frotte skarpety - taka sama wieś :D