Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajghoiafhgiugr

czyw przymiezalniach

Polecane posty

Gość OOoOoLIIIIBVjjjaaa
ile lat żyje to mi jeszcze nikt nie wszedł do przymierzalni :P

kabel --> gacie to nie stanik, można kupić "na oko" jak koszulki, t-shirty ale to zupełnie inna sprawa, stanik musi być wygodny i dobrze leżeć, na oko nie da sie określić tego

masz racje qwertz :) jak zawsze :).....ale butow nie przymierzyl bym na golą noge nawet gdyby mi za to placili ......mam przykre doswiadczenia z wojska........

Butów na gołą nogę nie mierzę. Albo noszę przy sobie własną podkolanówkę, albo proszę w sklepie o jednorazową sakrpetkę. Głupio to potem wygląda:D:D:D

Gość Oliwa z Olivy.
ja mam ochote ... ale wyjść i nie zapłacić :) :D:D:D:D:D

\"hehe jestem Ciekaw ile kobiet w trakcie przymierzania mialo by ochote by jakies ciacho nagle wtargnelo do kabiny \" Oj kabel kabel:D Ja na pewno nie! Mnie zakupy stresują. Przymierzanie uwydatnia kompleksy, bo te cholerne ciuchy nie leżą na mnie, tak jak powinny i to jest ostatnie miejsce, w którym myślę o \"słodyczach\" Jakby mi jakieś ciacho jeszcze do tego wtargęło, to bym poczekała, aż się speszony wycofa za kotarkę....

qwertz :)....kedys w sandalkach na zakupy sie wybralem hehe chcialem przymierzyc buta a poniewaz nie malem skarpetki a o skarpetkach jednorazowych nie slyszeli poprosilem o reklamowke :D Oliwa z Olivy ...kutw czy kleptomanka ? :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać:D chociaż taka reklamówka byłaby dobra przy przymierzaniu japonek:classic_cool:

Reklamówkę:D kulaju... mam wrażenie, że w moim przypadku to ciacho by wrzasnęło, trzasnęło i zwiało:D

Gość Oliwa z Olivy.
A mi kabel USB -> chęć zaoszczędzenia :D:D:D

Kabel jak tu wrócisz napisa jaki masz rozmiar buta podejrzewam że nawet gdyby w sklepie były stopki na męska nogę być ich nie wcisnął;)

Gość Oliwa z Olivy.
hahaha mi się teraz przypomniało jak kupowałam z bratem buty i nie było stopek ani reklamówki i on owinął stope w kartke z gazety xD a babka nad nami stała i nie dalo się przymierzyć bez skarpetki haha

Gość Oliwa z Olivy.
:):):)

Gość Oliwa z Olivy.
Jeszcze jestem i właśnie zastanawiam się czy zwiać czy nie:) haha :P Ja mam stopę 37 😭

Gość Oliwa z Olivy.
właśnie za mała :[ wszędzie jak coś to 38 ... a ostatnio widziałam takie śliczne buciki .. a tu lipa... od 38 rozmiarówka

wiem w czym klopot.....mam dwie znajome z podobnym problemem :O kupuja w sklepach mlodziezowych ale nie wszystkie fasony mozna tam dostać ...

Gość Oliwa z Olivy.
Z powodzeniem mogłabym kupować buty w dziecięcym sklepie 'Bartek' :o buehehe a dodam,że nie jestem aż tak niska bo 170 mam :o :P:P za to znajomy ma rozmiar 50. Buty na zamówienie.

oliwka to masz mała stopkę:) Ja noszę 38, a mam 160cm... i inny problem. Mam wąską stopę i większość butów odstaje po bokach.

Gość Oliwa z Olivy.
Nogę mam jak kaczka aaaa ( jak się robi te wszystkie minki? :) )