Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliiii

okulary blee

Polecane posty

Gość pauliiii

mam powazny problem nosze okulary juz od kilku lat sa to minusy nie wyleczalne jak mowil muj okulista na plazy nie moge nosc okularow ,ale najgorszą katorga jest lato poniewaz nie moge nosc okularow slonecznych modnych w tym sezonie czyli duzych czy kto zna jakies rozwiazanie mojego problemu ????//

Gość pauliiii
tylko ze o szkla trzeba dbac nie mozna w nich chodzic na palze sie kompac i nie mozna zapominac wyjmowac na noc i jeszce niekiedy mogą wyleciec z oka np w czasie placzu

Gość a czy Ty paulii to wogole cos
wiesz o soczewkach, tyle co nic:/ wez sobie poczytaj a dopiero glupoty wypisuj. mam do czynienia z soczewkami 10 lat i nawet nie chce mi sie komentowac, poczytaj sobie o soczewkach co?

Gość pauliiii
tylko moja ciotka miala i mi mowila ze o soczewski trzeba dbac

Gość Ty się polskiego poucz najpier

Gość pauliiii
ojezu jaka polonistak od siedmiu bolescia spadaj na drzewo

Gość o soczewki nie dba się
bardziej niż o okulary, ściągasz, polewasz płynem, możesz chwilkę potrzeć co jakiś czas, wkładasz do pudełeczka i zalewasz płynem, rano wyciągasz i zakładasz. O okulary dbam już bardziej bo jesli nie noszę soczewki to musze je kilkakrotnie w ciągu dnia przecierać. Soczewka nigdy mi z oka nie wypadła, a nosze je już 5 lat, a płakac mi się nie raz mocno zdarzało. Co do kąpieli w nich, to faktycznie odpada, ale w okularach do woy tez nie pójdziesz. Inne alternatywa to zabieg laserowy, ale jest drogi i nie kazdy się kwalifikuje