Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka kiczka

UWIELBIAM METROSEKSUALNYCH FACETOW !

Polecane posty

Gość moniczka kiczka

Nie wiem jak Wy ale ja po prostu szaleje za mezczyznami, ktorzy są zadbani. Oczywiscie, bez przesady, ale musowo musi być: - czysty - uperfumowany - zadbane paznokcie, dłonie, stopy -opalony - ladnie pachnacy z buzi - czyste ząbki - higieniczny - ladnie sie wyslawiający - lubiacy zakupy - fajnie sie ruszający - fajnie sie ubierajacy. TAKI FACET TO MARZENIE, FACECI ZACZNIJCIE WKONCU O SIEBIE DBAC. 🖐️

Gość Upssssssik
ja wole zdecydowanie bardziej meskich mezczyzn;)

to w końcu uwielbiasz metroseksualnych facetów czy zadbanych ? bo temat sugeruje co innego niż wypowiedź :o metroseksualny facet do jest właśnie "z przesadą" a nie bez. sama sobie zaprzeczasz :o

Gość moniczka kiczka
Ale oczywiscie podtrzymuje, ze BEZ PRZESADY. Facet musi pozostac mezczyzna, nie ma mowy o goleniu wlosow z ciala czy robienia maseczki na twarz. Po prostu kocham maxymalnie zadbanych, pachnacych , fajnie ubierajacych sie facetow.

Gość annja
never!!!!

Gość moniczka kiczka
Hmmm ciezko powiedziec, bo samo zadbanie wiaze sie juz troszke z metroseksualizmem

Gość wazzelinka
metroseksualnych facetow czyli tych co jezdżą metrem? :o

Gość Blumeeena
Ja tez lubie, bo sa czysciutcy i nie smierdza

Gość papayek
Facet powinien pachnieć koniem i tytoniem :) ale powinien używać dezodorantu , perfumy są dla kobiet i każdy facet to rozumie, że kobieta używająca perfumy unika i ma uraz do wody :)

Gość moniczka kiczka
Styl Metro - zjawisko społeczne, styl życia upowszechniany wśród młodych mężczyzn przez współczesną kulturę masową, w którym szczególną rolę odgrywa skupienie na własnej cielesności, podążanie za modą, korzystanie ze zdobyczy kosmetyki, przywiązywanie wagi do własnej atrakcyjności - cechy dotychczas kojarzone z kobiecością. Z metroseksualizmem kojarzone są również takie cechy osobowości, jak wrażliwość i delikatność, ciepło i zdolność do empatii. Zainteresowania mężczyzny metroseksualnego skupiają się w dużym stopniu wokół sztuki i nauk humanistycznych, a aktywność sportowa ma na celu w większym stopniu zachowanie kondycji aniżeli przyrost masy mięśniowej. Źrodlo: Wikipedia. Wlasnie takich lubie.

Gość żałosne i głupie
- czysty - uperfumowany - zadbane paznokcie, dłonie, stopy -opalony - ladnie pachnacy z buzi - czyste ząbki - higieniczny - ladnie sie wyslawiający - lubiacy zakupy - fajnie sie ruszający - fajnie sie ubierajacy. -brudny -pachnący potem -długie czarne pazury u rak i nóg -blady jak glizda -o cuchnącym odechu -żółte żęby -mało dbający o higienę -mówiący prosto i zwięźle -nie lubiący chodzic na zakupy -ruszający się jak niedźwiedź -ubierający się śmiesznie ten pierwszy to prawie norma a ten drugi to chyba w twojej rodzinie tacy są i stąd tak małe masz wymagania

Metroseksualizm Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru Metroseksualizm – stan umysłu posiadany przez niektórych heteroseksualnych mężczyzn. Objawia się posiadaniem większej ilości kosmetyków na półce w łazience, niż aktualna partnerka plus kilka poprzednich. Występowanie Metroseksualiści spotykają się za zwyczaj na dyskotece aby tam uwieść naiwne dziołchy, które nie widzą w nich zagrożenia, myśląc że mają do czynienia z homoseksualistami. Metroseksualiści wykazują się tu dużą zdolnością przetrwania i stoją na szczycie hierarchii doboru naturalnego, rozsiewając na dyskotekach swój materiał genetyczny. Innym miejscem łowów metroseksualistów jest serwis Fotka.pl. Tam prezentują swoje zdjęcia (zazwyczaj w rozpiętej koszuli) i zachwycają się pozytywnymi komentarzami, rozdając przy tym tzw. jedenastki. Ubiór Pseudopotargane jeansy; damskie biodrówki; biała, mająca wyglądać na pomiętą, jedwabna koszula z chińskimi znaczkami, ornamentami lub smokiem; biały, damski pasek do spodni; mokasyny; torebka; okulary przeciwsłoneczne typu mucha; różowe t-shirty; buty Puma-Ferrari. Fryzura Pseudo irokez; blond pasemka; nadmierna ilość żelu; fryzura celowo poburzona lub upodobniająca do jakiejś postaci anime. :classic_cool: cała prawda :D

Gość moniczka kiczka
Wiekszosc facetow jakich poznaje są malo higieniczni. Owszem myja sie , ale albo za rzadko albo nie wtedy gdy akurat powinni. Nie przykladaja uwagi do stroju, chodza w jakis oskubanych butach i jeansach rodem ze straganu...

Gość ale zwaaaaaala
Pseudopotargane jeansy; damskie biodrówki; biała, mająca wyglądać na pomiętą, jedwabna koszula z chińskimi znaczkami, ornamentami lub smokiem; biały, damski pasek do spodni; mokasyny; torebka; okulary przeciwsłoneczne typu mucha; różowe t-shirty; buty Puma-Ferrari. Fryzura Pseudo irokez; blond pasemka; nadmierna ilość żelu; fryzura celowo poburzona lub upodobniająca do jakiejś postaci anime Wiecie? Znam faceta ktory IDEALNIE ale to IDEALNIE pasuje do tego opisu ! hahahah

Gość papayek
moniczka kiczka spróbuj się umówić z facetem na zakupy i na tych zakupach ciuchowych spróbuj się skupić aby tylko coś dla faceta wybrać i kupić , popatrz jaki mały wybór jest dla facetów aby się fajnie i modnie ubrali :( , nie wybierzesz nic , chcesz się założyć ?

Gość ale zwaaaaaala
i tu sie nie zgodze, jest mnostwo fajnych sklepow gdzie moga sie ciekawie faceci ubrac ;)

Gość papayek
pokaż gdzie ?

Gość pipacanajdaoijd
a wiesz ze ja tez, z jednym krece wlasnie :D

Gość mi też ostatnio
zaczęli się tacy podobać, chociaż zawsze wolałam takich dzikich macho.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak szczerze tez mi sie podobaja :) A wszystko dlatego ze uwielbiam jak facet bardzo dba o siebie :)

Gość pawliszynka.
Oj ja wole macho.

Gość MARCINEKKkkk
Ja tez lubić takich :D

Gość ldldldldllddl
Też lubię metroseksulanych i w ogóle lubię facetó, którzy mają odrobinę cech żeńśkich. Nie cierpię macho, karków i pakerów.

Gość Kolorowa jajkowa
No wlasnie ja tez lubie . Mozna z nimi zawsze o czyms ciekawym pogadac prawie jak z kumpela ! Uwielbiam takich facetow a co najwyzej nie brzydze sie nich ! Są zajebisci ! Nie cierpie brudasow i macho

Gość to ty
dokłaqdnie, metroseksualny to już bardzo niedaleko od geja :)

Gość Kolorowa jajkowa
No nie przesadzajmy ! Nie ten z maseczka to odpada a ten Zac to tragedia. :O Ja mam kolo siebie kilku fajnych metroli :D