Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici kici..

odpowiesz?

Polecane posty

Gość kici kici..

witam. ;) mam pewne pytanie.. wiąże się z moimi wymiarami.. a dokładnie , to co o nich sądzicie? ale tak OD SERCA .. :P oto one : biust 103 talia 78 biodra 99 wzrost 174. oczywisce większosc ludzi teraz zmiesza mnie z błotem, powiedzą że chce się pozbyc kompleksów w internecie itd.. wiadomo, zawsze znajdą się "obiektywni powiernicy". :D:D:D ale nie o to mi chodzi. chcę poznac opinię ludzi, którzy ani razu nie widzieli mojej twarzy, a nui nie znają mojego charakteru.. i sprawdzic czy różnią się z opiniami w prawdziwym życiu. ale to fakt, mam kolmpleksy.. ale ktoż ich nie ma? ;) aaa, i dodam, że mam 19 lat i chyba, mimo wszystko, nie mogę narzekac na brak powodzenia wsrod mezczyzn.. [no i dlatego pytam sie o te obiektywne opinie:)] po prostu... ;) pozdrawiam Was :D ps. co sadzicie o trójkątach? :P brał ktoś w nich udział? jakie przeżycia? :)

Gość aleeeeeeeess
wrzuć fotkę, jestem wzrokowcem :p

Gość slslslslsls
Jesteś tłusta. Boooosh, prawie 80 cm w talii i prawie 100 w biodrach. To chyba musi być już 46 rozmiar?

Gość kici kici..
ach te czytanie ze zrozumieniem :> :P ciekawsky... trójkąt to dodatkowe pytanie:P slsls.. dzieki za odpowiedz:) ale rozmiar cały czas 42 dziwne, nie?

Gość kici kici..
brak szczerych ludzi?

Gość szczerzee ci odpowiem
malo mnie interesuje kto jakie ma wymiary...... czy jest gruby czy jest chudy, jak dla mnei wazniejsze jest to jak sie czuje.. zachowuje.. jaki ma gust....czy potrafi ubrac sie stosownie do sytuacji, czy siebie zaakceptowac takim jaki jest. 🖐️

Gość slslslslslss
42? to pewnie wyglądasz jak czasem te laski na ulicy, wielkie tłuste wały nad paskiem spodni tak małych, że zjeżdzających z tyłka i odsłaniających przedziałek. Daj spokój panna, kupuj większe ciuchy, to będziesz lepiej wyglądać.

Gość slslslslslss
A do tego pewnie nosisz obciłe bluzki w rozmiarze, niech zgadnę, M zamiast XXL, z których wyłazi ci wielki brzuch.

Gość kici kici..
slslslsls żebyś sie nie zdziwił/zdziwiła ;) nie nosze za ciasnych ciuszków.. nie chcesz nie musisz wierzyc.. ale pomysl.. gdybym tak naprawde była tak gruba jak mowisz, to czy chcialabym eksponowac swoje minusy? chyba kazda kobieta chce sie podobac facetowi, prawda? a zapewniam cie ze mam wyczucie smaku.. choc.. mozesz miec to gdzies ^^ dzieki za zaangażowanie :)

Gość Heniek Buc
Powiem ci 100% szczerze: gowno mnie obchodza twoje wymiary :)