Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lafayette

Jaki kwiat do lazienki bez okna?

Polecane posty

Czy jest jakis kwiat, ktory jest w stanie \\\"przezyc\\\" w lazience bez okna? Dodam, ze mama mocno przeszklone drzwi, ktore wpuszczaja swiatlo... Nie jest to jednak tak jak okno, bo szyby sa mleczne... Moze znacie jakis kwiat, ktos ze mnajomych ma w jakims ciemnym pomieszczeniu, itp.? Wiem, ze kwiatom wystarczy tez sztuczne naslonecznienie - np. w sklepie bez okien jesli przez caly dzien pali sie swiatlo - kwiaty maja sie OK. no ale jak wiadomo w lazeniece nie jest caly czas zapoalone...

Gość slslslslslssss
Kobieto, zakładałaś już ten topik i ludzie ci wytłumaczyli że NIE MA roślinym która może żyć bez światła!!!!! Co za idiotka.

Gość slslslslslssss
Jak znasz taki sklep, to idź tam głupia niuniu i się zapytaj co za zmutowany gatunek mają. Ludzka głupota powala.

Gość slslslslslssss
Mało ci było na tamtym topiku?????

do slslslslslssss ----> musisz byc bardzo zakompleksionym, zlym, nieszczesliwym wewnetrznie czlowiekiem.... rozsmieszyla mnie Twoja postawa:D spojrz jak wiele w tobie zla... cos takiego Cie sprowokowalo do takiej reakcji, nazwania mnie \"glupia niunia\"... MUSISZ BYC BARDZO SLABYM CZLOWIKIEM :D chwiejnym mieczakiem :D

Gość a ja Ci doradzę
może asplenium nidus (zanokcica gniazdowa), ten kwiatek lubi wilgotne powietrze i stanowisko cieniste lub półcieniste -myślę, że łazienka będzie w sam raz, albo coś innego z paprotek np. adiantum ? nie wiem poszukaj w necie coś o cieniolubnych roślinach, które lubią wilgoć

Gość do Lafayette
nie czepiaj się slsslls bo mam wrażenie że wyraził/a to co tu sporo osób pomyślało - już któryś taki podobny temat, poprzedni jak zakładałaś ten był nawet dalej na pierwszej stronie forum, a ty dalej swoje... Równie dobrze możesz zapytać jakie zwierzę domowe możesz hodować żeby można wogóle jeść mu nie dawać :o Albo daj z tym spokój, albo poczytaj sobie o zaawansowanych systemach oświetleniowych emitujących światło dostosowane do potrzeb roślin i doświetlaj łazienkę 8 godzin dziennie, z odpowiednim rachunkiem za prąd potem...

dracena, chlorofytum, filodendron pnący, aspidistra, bluszcz, fatsjobluszcz, skrzydłokwiat, platycerium, figowiec pnący, zanokcica, fatsja, cissus to z googli :D

to rosliny cieniolubne, a nie CIEMNOlubne nic nie będzie Ci rosło w łazience bez okna bez min. 8 godzin odpowiedniego doświetlania

Gość Stara Panna 1977
No, skrzydłokwiat z pół roku wytrzyma, zanim padnie...