Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka 23 aa

poparzylam sie na sloncu w Hiszpanii.. pomocy

Polecane posty

Gość brunetka 23 aa

dzisiaj grzalo slonce jak szalone a ja opalalam sie bez kremu z filtrem! nie wiem dlaczego:/ zawsze uzywam 20spf.. ale dzisiaj myslalam ze sie nie spale i ladnie sie opale.. ale sie mylilam:/ twarz mam jak burak, rece i brzuch czerwone ,nogi sa ok.. obficie smaruje sie nawilajacym krem po opalaniu.. co zrobi zeby twarz nie byla taka czerwna? zejdzie mi skora?? :(

Gość
Kładź na spalone miejsca maślankę albo kefir.

Gość to ładnie sobie zrobiłas
kładz maślankę , skóra i tak Tobie zejdzie. Powinnaś teraz dopóki skóra opalona nie zejdzie używać kremu 50+ bo inaczej przebarwienia murowane! Tak kiedyś spaliłam sobie czoło i została mi piekna plama/przebarwienie. mimo filtrów zresztą, ale pewnie za małych.

Gość kupsobie
Boots Dermatological E 45 Cream

Gość ten sam problem kapota
ja wczoraj bylam na solce na 10 minut na najslabyszych lampach w europie 100 z dopalaczem 10 v haha dobre pisalo ze max 10 minut bo zmienili lampy kiedys rtez zmienili i bylam na 25 minut i nic ale wczoraj powiedzialam ok no i cale cialo posmarowalam 15 wlacznie z nosem i czami i dolozylam oliwke no i mam twarz jak burak zwykle po opalaniu na lsoncu czy solarium jak mnie spazy! nie myje twarzy do rana tylko klade na nia zel after sun havana z aloesem jest rewelacyjny powinnas go miec w hiszpani tak raz na 4 godziny niestety nie mozesz jej przetluscic bo bedzie rowiniez nie ciekawie nie uzywaj srodkow do mycia twarzy zawierajacych alkohol najmniej ja dotykaj unikaj wiatrow slonca nie pociaraj jej szorstkim recznikiem kurcze skora zejdzie jak dobrze pojdzie to bedzie niewidoczny proces dla innych powodzenia i uwazaj z roku na rok slonce jest silniejsze mi 15sata nie wystarcza przerzucam sie na 20 :) albo na 25 :) kiedys nie stosowalam nic pozdrawiam

Gość ejbisi
Super jest PENATEN, taki tłusty krem dla dzieci - sprawdzone.