Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny nick na D

Pokaże Wam do oceny swoje dźwięki

Polecane posty

Gość Ciekawee
I chwała za to!!!!!!!

Gość wyglądasz
a ja mam 35 lat a Ciekawee cos sie pomylilo

Gość czarny nick na D
ale za chwała ? :) Pomału musze konczyć, dziekuje wszystkim za mile slowa. Musze zobaczyc na mapie gdzie to swietokrzyskie ;)

Gość czarny nick na D
ale za chwała ? :) Pomału musze konczyć, dziekuje wszystkim za mile slowa. Musze zobaczyc na mapie gdzie to swietokrzyskie ;)

Gość wyglądasz
nie jest tak daleko !!! czarny nick na D odezwij sie jak tu jeszcze bedziesz!! pozdrawiam!!!

Gość pytanie do ... nie wiem kogo
:) Mam pytanie- przepraszam, ze na zdjęciu kogoś innego:O Czy naprawdę uważacie, że taki kształt piersi, że jest ich trochę więcej na górze, a na dole mniej, jest ok? Bo ja też mam takie, w ogóle mam podobną figurę, chociaż jestem młodsza i ogólnie chudsza, ale moje piersi wydają mi sie obwisłe i takie... dziwne:O Są takie same jak u autorki, tylko mam troche mniejsze sutki i ogólnie piersi troszkę mniejsze, cała jestem mniejsza, ale taki sam kształt:(

Gość czarny nick na D
oki bede jutro, choc dzisiaj kasuje fotki. Odnosnie piersi - widzisz ja mam male i w zwiazku z tym zachowaly taki ksztalt jak w czasie ich rozwoju, ze tak powiem, niektorym facetom sie takie podobaja, a niektorym takie kulki. Nie przejmuj sie

Ale nie chodzi o wielkość. Mi moja wielkość nie przeszkadza, uprawiam sport od lat, duże cyki tylko by mi przeszkadzały, zresztą już z niewielkimi mam dość zachodu:O Tylko o kształt mi chodzi. Że w takich piersiach jakby więcej ich jest u góry niż na dole, tzn. że sutek nie jest równo na środku, tylko bardziej na dole. Ja się ich wstydzę, bo wydaje mi się, ze sa obwisłe:(

Gość czarny nick na D
nie wiem musialabym zobaczyc u Ciebie, moze wklej, kto Cie tu zna ;) ja za moment musze uciekac, ale koledzy chcetnie ocenia ;) lece milego dnia pa!!!

Tak, jasne, całe życie nikomu nie pokazywałam, a teraz wkleję tutaj:D

Gość czarny nick na D
.