Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na zmianyyyy

Dlaczego nikt nie chce robić pierwszego kroku ?

Polecane posty

Gość czas na zmianyyyy

zwłaszcza kobiety !to już nie te czasy, że kobieta musi biernie czekać ale może wykazać inicjatywe, często słysze , że kobiety mowia do facetow ze to nic takiego wiecej odwagii itd ale sama do jasnej cholery tej odwagi nie macie ! Teraz takie czasy ze ludzie lubia sie chwalic zainteresowaniem , kobiety lubia mowic o adoratorach itd nawet jak im sie nie podoba...a nikt nie chce byc tematem opowiadan ...W tej grze kazdy chce byc gora, kazdy chce miec przewage , stad taka masa singli a portale randkowe maja setki tysiecy profili

Gość Poznaniak85
bo nikt nie lubi czuć się jak gówno a tak sie czuje osoba odrzucona i ma na to 50% szans:)

Gość czas na zmianyyyy
nawet na portalach randkowych ludzie się tylko logują i sprawdzają poczte...

Gość A o czym ty
pyerdolisz, moj drogi, tak wlasciwie? :)

no sorry ja podrywam, wychodzę z inicjatywą i dostaję po doopie, więc dosyć już mam ,rozumiesz? wolę zamknąć się znów w swojej skorupie i mieć spokój

Gość Poznaniak85
Montmorlonit Czyli narazie doświadczyłaś tego co każdy facet...my też mamy się w skorupie zamknąć ?

zdaję sobie sprawę, że to nie jest wyjście, bo ja chcę poznawać ludzi, szukać tego szczęścia, ale jak do tej pory nie udaje mi się, zawsze muszę się zwijać, cierpię, smuty mnie dopadają i po prostu przychodzi takie zniechęcenie i żal...

Gość ja tam zrobilam jakis czas tem
tzn 1 ktok:)

Gość Poznaniak85
Podobno kobiety są psychicznie silniejsze...:) Czas to udowodnić drogie panie... Powiem ci na pocieszenie tyle, że według amerykańskich naukowców przeciętny facet dostaje w ciągu życia około 100 koszy !!! To dopiero boli...

Gość nieliczaca juz
jasne jakbyscie tylko wy je dostawali, mi sie nawet nie chce liczyc :P

Gość Poznanianka 1979
W takim razie, Poznaniaku, przeciętny facet jest bardzo niezdecydowaną albo bardzo mało wybredną i podatną na romanse osobom, skoro czyni propozycje aż tylu kobietom... i nic dziwnego, że trzymamy się od takich popaprańców z daleka :P

Gość Poznanianka 1979
*osobą A serio - też mam konto na portalu. I spławiam :) ale co zrobić z facetami, którzy: a) wysyłają ten sam nudny i banalny tekst dziesiątkom kobiet, b) nie czytają mego profilu, c) szantażują mnie, że jeśli się z nimi jutro nie spotkam albo zaraz nie wyślę zdjęcia, nie będą na mnie tracić czasu?

Gość Poznaniak85
a moze po prostu kobieti wyzej sr..ja niz dupe maja co i sa takie wybredne:P ?a oni podliczyli wszystko nawet odmowy tanca itd

Gość Poznaniak85
psychicznie silniejsze? no i co z tego? boli tak samo.. prosze prosze...ja zawsze slyszalem ze wlasnie facetow to nie boli itd i dlatego my mamy z siebie idiotow ciagle robic :D

Gość nieliczaca juz
sami nie wiecie czego chcecie i tyle, nie pierwszy juz taki przypadek, ze facet jest bardziej zmienny niz baba, w dupach wam sie poprzewracalo