Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDADADAD

Niby idealnie ale jednak nie. Pytanie dot. związku.

Polecane posty

Gość SDADADAD

Jestem ze swoim mezczyzna juz 3 lata. Kochamy sie bardzo. Jest nam razem cudownie. Jednak jest minus. B.rzadko gdzies razem wychodzimy. On duzo pracuje.. Ale kurcze- u nas jedyne wyjscia to raz na miesiac zakupy i kino. Nawet na spacery nie chodzimy.. ;( Zle mi z tym. A on mowi ze on woli spedzac czas ze mna, codzien, w domu.. Czy ktos tam ma?

Gość bety bethy
a moze jest typem domatora i lubi domowe zacisze z ukochana osoba , ale jezeli ty chcialabys czesciej z nim wychodzic to namawiaj go nieraz na jakis spacerek romantyczny , powiedz ze masz ochote na spacer , napewno pójdzie na kompromis :)

Gość bety bethy
ja tak mialam ze swoim facetem , ale to ja własnie nie chcialam wychodzic a on chcial

Gość SDADADAD
ale czy taki związek ma szanse? Kiedys czesto"imprezowalismy".. Ja rozumiem że on jest zmeczony itd.. ale kurcze chciałabym jak inne pary codzien cos robić. :(

Gość SDADADAD
i moze minusem jest u nas to ze on jeszcze nie ma auta.. ;) zastanawiam sie czy jak bedzie mial to bedziemy gdzies jezdzic.. dalej.. na wycieczki.. BRAKUJE MI TEGO:(

Gość bety bethy
pogadaj z nim na spokojnie o tym , powiedz ze jest fajna pogoda i bez sensu jest siedzenie w domu , mój związek sie rozlecial ale nie z tego powodu